PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105691
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

Nie wiem jak na was ale na mnie najwieksze wrażenie i dreszcz na plecach wywołałyteksty takie jak w "Pile" na samym końcu jak Jigsaw wychodził z tej piwnicy powiedział do Adama

" Większośc ludzi jest strasznie niewdzięczna że żyje, ale nie ty, już nie..."

A w Pile 2 najbardziej mi sie podobał na samym końcu jak zlepiały sie w filmie te wszystkie fakty to był moment jak Jigsaw powiedział

"Ci którzy nie doceniają życia - nie zasługuja na nie..."

Dużo robiła muzyka która leciała w tle w momencie wypowiadania tych słów była świetna naprawde!!

ocenił(a) film na 6
grucha85

Zgadzam się z Tobą :D
Ten film jest mocny zarówno pierwsza częśc jak i druga. Warto obejrzeć i trochę go poprzeżywać na swój sposób :D

ocenił(a) film na 9
grucha85

wszystkie teksty JIGSAWA były piorunujące, a to wszystko za sprawą tej drastycznej muzy, mnie to się podobało w jedynce jak on tak sobie wstał z tej podłogi i ta muza wogóle i on za te drzwi i ten tekst "GAME OVER" myślałam, ze zawału dostanę normalnie miałam ochotę się rozpłakać z tego wszystkiego :D:D porażające :)

ocenił(a) film na 8
Agniecha

w 2 części ta sama muza była jak Xavier sobie odcinał ten kawalek z karku:D mistrzostwo ta muzyka:D nie wie ktos skad można ja sciagnać albo wykonawce i tytuł:D?

ocenił(a) film na 8
grucha85

utwór to Charlie Clouser - Hello Zepp.
Tu macie próbke do przesłuchania: http://www.amazon.com/exec/obidos/clipserve/B0002WZSNU001013/0/ref=mu_sam_wma_00 1_013/102-7464919-9730556 [www.amazon.com/exec/obi ...]
A tu info o soundracku: http://www.amazon.com/gp/product/B0002WZSNU/sr=1-1/qid=1138401398/ref=pd_bbs_1/1 02-7464919-9730556?%5Fencoding=UTF8 [www.amazon.com/gp/produ ...]
Ale nie wiem gdzie można ściągnąć cały utwór. Jak ktoś znajdzie bardzo bym prosił na maila: youngdg@op.pl

MlodY

jak ktos szuka calego soundtracka do Pily 1 albo pily 2 to dajcie znac na maila albo GG: 2771278

ocenił(a) film na 8
MlodY

spoko stronka:) ten utwór jest zajebisty:) swietnie dobrany do filmu:)

użytkownik usunięty
grucha85

OST jest niesamowite i wspaniale wpasowuje się w wypowiadane kwestie człowieka zagadki i samo zakończenie ( dla niektórych głupie - bo podobbne do porzednika ) to i tak było niezłe :D

ocenił(a) film na 8

ja mam juz podkład z piły:D wystarczy sciągnac z neta program BearShare to cos podobnego do kazzy ale wg mnie lepsze:) i wpisać Hello zepp:D i wszystko i sciagace ja już mam i jest super pozdrawiam:)

ocenił(a) film na 8
grucha85

ja też już mam:), wypaśny kawałek, a ta końcówka utworu - rewelka!

grucha85

Hah, aż włosy na rękach stają :P:P:P Ta, film rzeczywiście był fajny, ale wg mnie nic nie przebije Saw I. Pozdro