PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=164171}

Piła II

Saw II
2005
6,4 106 tys. ocen
6,4 10 1 105691
5,2 32 krytyków
Piła II
powrót do forum filmu Piła II

kto kreci takie porabane filmy???ludzie sie boja po tym filmie,to nadawanie pomyslow jakims chorym psychola.Wcale nie polecam takiego filmu i kolejnej czesci nie mam zamiaru ogladac.Takie filmy niszcza w czlowkieku wrazliwosc.

ocenił(a) film na 8
agaes9

Bez przesady koleżanko... Moze odrobina w tym racji jest ze moze byc inspiracja dla psycholi ale... nie w Polsce(lol) u nas nie ma kasy i warunków hehe:P a co Do filmu to jesli sie go zrozumie to można wiele z niego wyciagnac naprawde. Ci wszyscy co pisza ze nic z tego filmu nie ma zadnego przeslania to albo go nie zrozumieli albo nie sa dosc wrazliwi na to ze ktos moze nidbac o wlasne zycie itd nie chce mi sie mędrkowac:P

ocenił(a) film na 2
grucha85

owszem moze w naszych realiach byloby to trudne do zrealizowania.ok rozumiem to ze on chcial ich ukarac za nieszanowanie zycia ale kim on tak naprawde byl zeby robic cos takiego nie byl przeciez Bogiem.Nie podobalo mi sie to bo to nie byl jakis tam dreszczyk emocji podczas ogladania tylko paniczny strach.W ogole co to za kara kazac sobie wydlubac oko??w minute???wiec zostane przy zdaniu ze byl porabany na calej linii.

ocenił(a) film na 8
agaes9

No ale własnie nie chodzi w tym filmie o to karanie o to jak Jigsaw ich karał wlasnie troszke zle rozumiesz ten film mi sie wydaje:) chodzi o to zebyśmy widzowie zrozumieli fakt zeby szanowac zycie to co sie dzieje w filmie to tylko film który moze pobudzic nasza wyobraznie do tego ze naprawde warto zycie szanowac bo kiedys jakis chłopak na wózku inwalidzkim moze ci kazac wybierac miedzy nogami a zyciem... do końca chodzi o to by widzowie zrozumieli ze zycie trzeba szanowac a nie o to zeby pokazac ze nalezy karcic tych co nie szanuja zycia

pozdrawiam

ocenił(a) film na 2
grucha85

no oki tylko czy nie mozna bylo tego pokazac w mniej brutalny sposob?

ocenił(a) film na 8
agaes9

Wiesz to zalezy od człowieka jak odbiera film:) dla mnie brutalnosc jest tam taka sobie:P tzn nic strasznego:) ale trzyma w napieciu:) nie wiem taki był pomysł twórców tego filmu:) to niby jest horror chociaz ja bym tego do horroru nie zaliczył:P bardziej własnie thiler czy cus:P bo film ten nie straszy :) Ale strasznie mi sie podoba:)

ocenił(a) film na 9
agaes9

właśnie takie zeschizowane filmy są najlepsze, takie filmy mają najlepsze zadatki do bycia horrorem :) mnie to się bardzo podoba ;P ostatnio nawet miałam koszmara i stwierdziłam, ze jakby go nakrecić to bylaby Piła 3 ;P

ocenił(a) film na 8
Agniecha

No to Ciekawe co ci się śniło:P ja juz sobie robie szkice pulapek Jigsawa:P hehe żart:P