PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10017756}

Piła X

Saw X
2023
6,2 17 tys. ocen
6,2 10 1 16914
5,3 23 krytyków
Piła X
powrót do forum filmu Piła X

Jak myślicie umarła w pokoju bo i tak nie było z niego wyjścia czy może po tych 10 minutach pokój się otworzył i ona po prostu wyszła... Trochę dziwnie to przedstawili kurcze a ja chciałem zobaczyć jak umiera w męczarniach :⁠-⁠( bo nikt mnie tak nie irytował jak jej postać... 

ocenił(a) film na 8
Yamakasi14

Pozostała w szczelnym pokoju wypełnionym gazem, z jedynie głową na zewnątrz. Jej żywot skończony.

ocenił(a) film na 8
wnusiu94

Gaz po 10 minutach przestał wylatywać

ocenił(a) film na 8
Yamakasi14

Przestał, ale pozostał w szczelnym pomieszczeniu.

ocenił(a) film na 8
wnusiu94

Będę musiał poczekać aż wyjdzie VOD i przypatrzeć się tej scenie :⁠-⁠)

Yamakasi14

No właśnie też czuje niedosyt. Nie widzieliśmy śmierci najbardziej czarnego charakteru... Wydaje mi się że jej "grą" była walka o życie z jej partnerem którą wygrała i była wolna. Na koniec filmu widzieliśmy scenę że gaz po 10min przestaje lecieć...

Dawid_Samiec

Właśnie ją przegrała, dlatego nie było charakterystycznego dla serii dźwięku odblokowywanych zamków/zapadek. Jej grą w ostatecznej próbie a miała ich minimum 3 przez cały film (pomijam kłamstwa na hali) było to by wbrew słowom Jigsawa nikogo nie zabiła. On wiedział że ona potrafi zabić Gabriel wykończyła, jej próbą było to by podzielić się powietrzem, gdyby dzielili się po równo i oboje przeżyli w zasadzie nawet jej przybrany chłop miałby darowane życie pomimo że swoją próbę przegrał.

Dawid_Samiec

Myślę że jej gra będzie pokazana w kolejnej części, jak wyglądała głowa przez to okienko widziała te kukłe i dyktafon, scena z gazem to była gra jej chłopa