Widziałam wszystkie części. Ostatnia była najsłabsza. Nie mam z kim iść do kina na ten film. Mimo, że chodziłam wiele razy sama, to nie wiem czy w ogóle warto?
Nie mam z kim iść, bo nie mam wokół fanów Piły ;)
Ja również najprawdopodobniej pójdę sam do kina. Po ostatnich częściach fanów ubywa. Cóż, chodzą pogłoski, że takowa część jest jedną z lepszych, zaraz obok pierwszej Piły. ;) Myślę, że warto zapytać znajomych lub starych fanów serii i zaprosić ich na seans ;D
Idźcie, warto, też uważam że jest jedną z lepszych, może trochę za dużo gadania, ale wyjaśniły się motywację jigsawa, kim jest itd.
Byłam dzisiaj. Szału nie ma, ale nie żałuję. Nareszcie zobaczyłam w kinie! Doskonała muzyka, szczególnie na napisach końcowych. Polecam zostać, bo jest jeszcze jedna scena w czasie napisów :)
Ja też po ostatniej części byłam sceptyczna, ale na forum przeczytałam, że warto, więc dzisiaj byłam. Nie żałuję, chociaż nie jest to jakaś wybitna część, te całkiem pierwsze były najlepsze scenariuszowo. Świetna muzyka, jak zwykle. Szczególnie polecam zostać na napisach, ja sama siedziałam do końca :)))