Ja osobiście sądzę, że pojawi się w "Saw IV" w roli tego złego. Wątpię, żeby umarł...
A ja wątpie, że powstanie Saw IV. Pierwsza część była super, druga już trochę gorsza, a trójka to było g***o. Lepiej żeby nie przeciągali tej historii, no ale jeśli już to zrobią, to nie widzę powodu, żeby teraz Gordon miał zabijać. Według mnie albo zginął, albo będzie siedział w wariatkowie na bujanym fotelu z rozwaloną psychą.
Fajnie by bylo gdyby Gordon wrocil ale nie ma o tym zadnych informacji choc jest to mozliwe bo C.Elwes byl zachwycony Pila wiec moze przez sentyment wroci..... nie wiem jak inni ale ja czekam juz dwie czesci co sie z nim stalo:)
Ale gdzieś czytałem informację, że w SAW IV pojawi się ktoś z pierwszej części filmu w całkiej innej odmianie... Więc sądzę, że to na 90% Gordon :) Oczywiście w roli tego złego :D 26.10.07 - Czekamy!
I to według mnie będzie kolejne zaskoczenie!!! Na bank wszyscy będą myśleć że to Gordon a to pewnie będzie jakaś najmniej spodziewana osoba!!!
Hmm... myśle, że bardzo prawdopodobne jest ze bedzie to Gordon... Spełnil jeden z alternatywnych warunków gry... poświęcił jakby nie było część siebie (stopę) by siebie uwolnić więc jigsaw go napewno nie zabił, ale napewno doktorek nie byl w stanie za daleko uciec... Po za tym doktorek byl swiecie przekonany (po rozmowie telefonicznej z zona... tu slyszal strzały) ze Zepp zabil jego rodzine, wiec moglo mu sie w glowce namieszac i mogl przylaczyc sie do jigsawa... hmm ewentualnie mam drugie zalozenie ze amanda nie zabila tylko Adama ale i takze Gordona, a osoba ktora zajmie miejsce Jigsawa Tapp ktory po smierci partnera popadl w mala obsesje... Co prawda Zapp do niego strzelil ale nie wiadomo czy ze skutkiem smiertelnym (jesli Saw IV mialo by głownie zaskoczyc to stawiam na te opcje)
I że ten Tapp tak 2 razy wimigał się od śmierci?? (Pierwszy raz kiedy Jigsaw przecina mu gradło tym nożem czy czymś) Według mnie to trochę lipne i mało realistyczne. Myślę, że wyjaśni się sprawa z Gordonem, ale nie myślę, że to on będzie "ten zły". Myślę, że w tej "nowej odłonie" możemy zobaczyć córkę doktorka, Daianę albo jego żonę. A właśnie, wie ktoś może ile lat bądź czegoś tam upłynęło od wydaezwń z Piły 1 do
Piły 4?? Trochę trudno oszacować: Od Piły 1 do Piły 2 to mogło być parę lat patrząc po stanie zgniłego ciała Adama w łazience na końcu 2. Następnie wiadomo, że pierwsza scena z Piły 3 dzieje się zaraz po ostatniej z Piły 2, ale już nie wiadomo, ile czasu minęło od sceny z detektywem do porwania pani doktor. Wiadomo jednak, że Amanda zdążyła zapuścić włosy :P Musiało to być dużo czasu, gdyż Amanda najpierw ma długie włosy, potem ścina je najstępnie znowy zapuszcza :D Idąc tym tropem możemy stwierdzić, że Daiana może już być nastolatką i może odgrywać ważniejszą rolę w Pile 4.
Co o tym myślicie? ;)
hmm sądząc po chorobie jigsawa ktora sie szybko rozwijala a wiec mial jednoczesnie malo zycia... uwazam ze od jedynki do trojki uplynelo max 1,5 roku (w tym 6-9 m-ce to czesc pierwsza)
Sądząc po stanie zdrowia Jigsawa, uważam, że akcja kolejnych części filmu mogła obejmować najwyżej jeden rok. (A jego stan bardzo szybko się pogarszał.)
Jeżeli chodzi o włosy Amandy, to mogła sobie ściąc, a później doczepić pasma ;P Lol.
Tak jasne oczywiście hehe chciało się jej doczepiać pasma skoro przez połowę życia latała w masce ze świnią albo siedziała z Jigsawem w piwnicy hehehehe :):)