PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224455
6,3 51 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Spodziewałem sie czegoś więcej nie jest zły ale tak 7/10 to max nota...

ocenił(a) film na 10
Largo_20

No to ja nie wiem jaki film zasługuje u Ciebie na 10,może Harry Potter?

Gerda_2

No bez przesady Harry to ju wogule bez komentarza :/ cala seria grubo zje*** ale piła jest fajna ale nie na maxa zeby sie tym fascynowac sa inne horrory duzo duzo lepsze...=)

Gerda_2

Film który dostaje ocenę 10/10 to film wybitny, bez wad w naszym odczuciu. Jeżeli piła dla Ciebie nie miała wad, to jest to tylko twoja opinia. Bardzo Cię proszę, nie wymagaj od innych, by dawali wysokie oceny filmowi który nie ma większego przesłania, a opiera się tylko na akcji (której też dużo nie było) i zaskakującym zakończeniu.

jager

użytkownik usunięty
jager

Chlopie ja od nikogo nic nie wymagam ja tylko wypowidzialem sie na temat tego filmu i powiedziałem ze ja mu daje gora 7/10 to ty masz jakies problemy naprawde kazdy czlowiek jest inny a o gustach sie nie dyskutuje ja nie powiedzialem zeby nie ogladali bo jest bezsenu tak jak to robia niektorzy tutaj i co mnie troche wkurza ale ja tego nie zrobilem...dla mnie Piła bya dobra ale napewno nie tak zebym dal jej 10/10 tyle z mojej strony...

1. Naucz się czytać ze zrozumieniem.
2. Patrz do kogo była skierowana odpowiedź.
3. Skoro dałeś ocene 7/10, to dlaczego w twoich oddanych głosach sytuacja jest inna? "Źródło: http://rammstein.pl/~jager/ocena.png" [rammstein.pl/~jager/oce ...]
Tylko nie mów, że było późno i nie wiedziałeś :P

Jager

jager

Wkradł się tam cudzysłów, prawidłowa strona to: http://rammstein.pl/~jager/ocena.png [rammstein.pl/~jager/oce ...]

jager

jager

A bardzo prosto to wyltumacze chociaz ty jestes pewnie madrzejszy i napiszesz ze sciemniam ale prawda jest taka ze moja sieostra tutaj zawsze wchodzi i sobie klika a Piłe ogldałem z nia i moze dlatego dala mu 10 ja bym nie dał 10 a potem pisalem ze daje 7 glupi nie jestem...a pozatym czytac ze zrozuminiem to raczej ty masz klopoty a nie ja zobacz co napisales a co ja przemysl zamknij sie i bedzie dobrze...mowie po raz kolejny urazilem cie ze napisalem co mysle o tym filmie?? to cos z toba nie tak ze krytyki nie uznajesz...? no ale to juz twoj problem nie komentuj dalej nic bo tu juz nawet smieszne nie jest...pozdrawiam...=)

użytkownik usunięty
Largo_20