PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224364
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

dawno zaden film nie zryl mi tak psychiki

ocenił(a) film na 8
Sparkle

Hehe miałam to samo :) Z trzy miesiące musiałam zasypiać przy zapalonym świetle haha ;P

ocenił(a) film na 10
Eminem11

ja mialem tak samo balem sie zgasic swiatla a mimo to obejrzalem druga czesc ale juz trojki nigdy nie obejrze

ocenił(a) film na 10
Ciemny_Wilk

Bez przesady to juz Klątwa jest straszniejsza, Pila nie jest straszna

ocenił(a) film na 3
Sparkle

Film wcale nie jest straszny, wręcz przeciwnie jest nudny. Połaczyli Siedem z Cubem, z Kolekcjonerem kości i z czymś jeszcze i wyszedł film przeciętny. Dwójka to już całkowita porażka. Nie wiem ludzie czym wy się zachwycacie.

ocenił(a) film na 8
Klikers

Ja miałam coś takiego: "O cholera, a jak zaraz wleci mi tu Jigsaw i się obudzę z kaskiem rozrywającym szczęki albo będę musiała sobie dubać w oku?" Piła sama w sobie straszna nie jest, ale bardzo trzyma w napięciu. A u mnie właśnie napięcie powoduje ogromny strach :P

Sparkle

Klątwa straszniejsza?? Hmm...moim zdaniem niee...ale tez dobry film;)

ocenił(a) film na 10
Sparkle

najlepszy Thlirrer jaki ogladalem w zyciu! obejrzalem 2 razy pod rzad...moj sasiad ogladajac to ze mna krzyczal: Seb nie moze strzelic do Adama...kiedy strzelil zaczal walic piescia w szafke. bardzo przezywal film, a na koniec powiedzial ze juz nigdy go nie obejrzy bo skonczyl sie nie po jego mysli ;) tak wiec "pila" niszczy psyche...