PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121413}

Piła

Saw
2004
6,7 224 tys. ocen
6,7 10 1 224341
6,4 49 krytyków
Piła
powrót do forum filmu Piła

Niestety usnęłam w trakcie:) ostatnie co pamiętam to jak Adam udał że otruł się papierosem.. ktoś ma ochotę mi opowiedzieć co było dalej i dlaczego?:D

Szczerze mówiąc tyle moich znajomych zachwalało piłę, że czuje się zawiedziona..

ocenił(a) film na 7
Demoniczna_Wiedzma

Ja tam niem czemu ale co widze w wypowiedziach o horrorach ze ktos usnal to zawsze sa to jakies laski, wy chyba na prawde uzywacie tylko polowy mozgu

ocenił(a) film na 7
lucyfer_44

zreszta w sumie tez nie ma sie co za bardzo dziwic, bo jak nie ma watku romantycznego to juz jest dla was nudne

lucyfer_44

A ty, której połowy mózgu użyłeś przy pisaniu tego kommenta? A do oglądania piły której połowy (i czy w ogóle) się używa? Ja doskonale rozumiem koleżankę, że jej nie podnieca/przestrasza widok krwi, lub wymyślnych/prymitywnych tortur, a ciebie? Wniosek: albo jest od ciebie starsza, albo mądrzejsza, a najpewniej jedno i drugie.

ocenił(a) film na 4
lucyfer_44

och nie dostrzegłeś wątku romantycznego w pile?! :D zaskakujące!!! sądząc po komentarzach to twój mózg zatrzymał się na poziomie blastocysty..albo nawet moruli.. Nie wiesz co to jest biedaku pewnie... sprawdzisz sobie, może się douczysz zamiast oglądać durne filmy..

Demoniczna_Wiedzma

hello witch. i wanna play a game... ;]

.............

da_markos

let's play a love game :D hehe

ocenił(a) film na 10
Demoniczna_Wiedzma

"ktoś ma ochotę mi opowiedzieć co było dalej i dlaczego?:D"

podpowiem ci...dalej żyli długo i szczęśliwie,i jak ocena wzrośnie?

Demoniczna_Wiedzma

Heh spoko widzę że nikt nie chce Ci opowiedzieć;) używanie półkuli mózgowej,wątek romantyczny,dziewczyna starsza czy młodsza... zabawne komentarze.No nic mi np film się podobał Tobie hmmm nie bardzo bo jednak ocena 4 to nie tak tragicznie.Otóż jeden z głownych bohaterów odciął sobie jedną gitare i postrzelił drugiego.Takie streszczenie heh.I powiem jeszcze Ci że facet z kulką w głowie który leżał obok nich na końcu wstał.Musiała byś dooglądać bo to tak w opowiadaniu to wiesz...mam takie pytanie.Lubisz oglądać tego typu filmy?Mam na myśli horrory...