Niestety usnęłam w trakcie:) ostatnie co pamiętam to jak Adam udał że otruł się papierosem.. ktoś ma ochotę mi opowiedzieć co było dalej i dlaczego?:D
Szczerze mówiąc tyle moich znajomych zachwalało piłę, że czuje się zawiedziona..
Ja tam niem czemu ale co widze w wypowiedziach o horrorach ze ktos usnal to zawsze sa to jakies laski, wy chyba na prawde uzywacie tylko polowy mozgu
zreszta w sumie tez nie ma sie co za bardzo dziwic, bo jak nie ma watku romantycznego to juz jest dla was nudne
A ty, której połowy mózgu użyłeś przy pisaniu tego kommenta? A do oglądania piły której połowy (i czy w ogóle) się używa? Ja doskonale rozumiem koleżankę, że jej nie podnieca/przestrasza widok krwi, lub wymyślnych/prymitywnych tortur, a ciebie? Wniosek: albo jest od ciebie starsza, albo mądrzejsza, a najpewniej jedno i drugie.
och nie dostrzegłeś wątku romantycznego w pile?! :D zaskakujące!!! sądząc po komentarzach to twój mózg zatrzymał się na poziomie blastocysty..albo nawet moruli.. Nie wiesz co to jest biedaku pewnie... sprawdzisz sobie, może się douczysz zamiast oglądać durne filmy..
"ktoś ma ochotę mi opowiedzieć co było dalej i dlaczego?:D"
podpowiem ci...dalej żyli długo i szczęśliwie,i jak ocena wzrośnie?
Heh spoko widzę że nikt nie chce Ci opowiedzieć;) używanie półkuli mózgowej,wątek romantyczny,dziewczyna starsza czy młodsza... zabawne komentarze.No nic mi np film się podobał Tobie hmmm nie bardzo bo jednak ocena 4 to nie tak tragicznie.Otóż jeden z głownych bohaterów odciął sobie jedną gitare i postrzelił drugiego.Takie streszczenie heh.I powiem jeszcze Ci że facet z kulką w głowie który leżał obok nich na końcu wstał.Musiała byś dooglądać bo to tak w opowiadaniu to wiesz...mam takie pytanie.Lubisz oglądać tego typu filmy?Mam na myśli horrory...