Nie wiem czy kogoś to zainteresuje,ale właśnie dzisiaj stałem sie posiadaczem oryginału "Pi" na nośniku DVD:)).Przyznaje nie było łatwo i tanio(zakupiony na Alllegro) go zdobyć ale za kultowy film Aronofskiego jak najbardziej warto:))))!
Nie mogłem sie oprzeć żeby się Wam nie pochwalić:)
Pozdrawiam miłośników twórczości Aronofskiego:)!!!!
Chyba walczyliśmy na tej samej aukcji. Przy 120 zł stwierdziłem, że należy odpuścić, choć chyba jest to "czarno-biały kruk". Gdyby kiedyś Ci się znudziła ta kopia albo potrzebowałbyś kasy, to daj znać, bo chętnie ją odkupię.
Zgadza się,przy 120 odpuściłeś.Ja szukałem tego filmu w oryginale na DVD ładnych parę lat i stwierdziłem że takiej okazji nie mogę wypuścić z rąk.Tak samo było z oryginalnym soundtrackiem do tego filmu,wprawdzie nie kupiony na allegro,ale też sie ładnie nakombinowałem żeby go zdobyć.Co do znudzenia się filmu myślę że w najbliższych 10-ciu latach taka opcja nie wchodzi w grę;).Pozdrawiam
No cóż. Właśnie kupiłem dvd za 5,74 funta oczywiście tylko z angielskimi napisami, ale mi to nie przeszkadza. Pozdrawiam.
Hmmm... a ja kupiłem podwójne DVD. Taki box (2xDVD)z "pi" i "Requiem dla snu" za 60zł. Czyli co? Mam się uważać za szczęściarza? ;)