Pi

1998
7,4 111 tys. ocen
7,4 10 1 111404
7,0 34 krytyków
Pi
powrót do forum filmu Pi

Kolejne super dzielo Arronofskiego!! Qrde jego filmy sa WYCZESANY!!! :D :D :D
Jak zwykle w jego filmach złe zakończenie i nie wyjaśniona sprawa :(Ale polecam!! Wciaga!!!
10/10!

ocenił(a) film na 6
Poznaj_Rzeznika

Komentarz troche...na poziomie 5-latka. Podejrzewam,ze ta osoba w ogole nie ogladala filmu.

ocenił(a) film na 10
art_cafe

hehe art-cafe sorry ale to ty chyba masz tutaj 5 lat bo nie podales zadnych argumentow. mi poprostu filmik sie bardzo podporzadkowal i podobal, nie wiem jak tobie (sam go pewnie nie ogladales i prowokujesz ludzi na forum)

Poznaj_Rzeznika

podporządkował? znaczy co? kapcie przynosi?

Poznaj_Rzeznika

nie kolejne tylko pierwsze
.....................

Poznaj_Rzeznika

Zgodzę się, że 10/10. Czy raczej, jak to określa założycielka tematu 10/10!

Tyle, że chyba czegoś nie rozumiem. Kolejne super dzieło? Czy nakręcił wcześniej jeszcze jakieś super dzieło? Nie miałem do czynienia.

Może chodziło o to, że kolejne na liście tych, które obejrzałaś?

Ja do tej pory widziałem jeszcze Requiem i Fountain... Oba takie sobie, średnie na jeża. Dlatego zastanowiło mnie, co jeszcze takiego wielkiego Arronofsky nakręcił. Szczególnie, że Pi zostało potraktowane tu nie jako Wielki Debiut DA ale po prostu "kolejne super dzieło DA".

Czyżbym ominął coś Wielkiego?

Poznaj_Rzeznika

Widziałem ten film chyba powyżej 10ciu razy i powiem szczerze, że nadal mnie fascynuje. Ale dałbym mu raczej 9.5/10.

Coś tam mi się sypie na koniec. I nie przepadam za profesorkiem, który ciągle gada jak nawiedzony tatuś nie wiadomo po co.