Pi

1998
7,4 111 tys. ocen
7,4 10 1 111403
7,0 34 krytyków
Pi
powrót do forum filmu Pi
ocenił(a) film na 10
bloody_mary

Dlatego ja nigdy nie czytam opisów od forumowiczów, gdyż nigdy nie wiadomo co jeden z drugim gupim może napisać, nie?

ocenił(a) film na 8
ocelot_3

Dlatego przed taka wypowiedzia powinno sie wpisywac "Spoiler" ale niektorzy jeszcze chyba sa za glupi, albo to stare posty.

ocenił(a) film na 9
5ZERYF

Dlaczego spoiler????
Myślicie, że nie znaleźlibyśmy w polskim języku jakiegoś odpowiedniego słowa czy też sformuowania?
Ależ mnie to denerwuje wszędzie ten angielski a czy to obowiązek by go znać?

merde

może "Popsuwacz"?

ocenił(a) film na 10
bloody_mary

Tak czy inaczej i tak warto zobaczyć ten film. ;)

bloody_mary

Ja też się cieszę...

Trzeba było opisu nie czytać!

Milady_2

co to jest spojler?

ocenił(a) film na 8
bloody_mary

spoiler to taka wypowiedz ktora zawiera szczeguly z tresci albo zakonczenie filmu

bloody_mary

takie opisy filmów w ogóle nie powinny być akceptowane! Dobrze, że nie czytałam :)

ocenił(a) film na 10
karamia

a jak się kończy?

ocenił(a) film na 5
pepeiks

O masz! Przeczytaj opis filmu to się dowiesz ;D.
Jak dla mnie Opis filmu faktycznie jest cienki... Niezwykłe urządzenie do dawkowania leków do krwiobiegu mnie chyba najbardziej w nim rozwaliło %D. A film też nie powala w żadnym stopniu :/. Zamysł sam w sobie fajny ale wykonanie kiepskie i nie wciąga tak jakby mogło...

ocenił(a) film na 10
Ruin

A co byś poprawił(a)?

bloody_mary

Tak to jest jak za recenzowanie zabierają się idioci.

użytkownik usunięty
bloody_mary

ja czasami nie czytam nawet jakiego gatunku jest film, lubie miec niespodzianke na kazdym kroku. jak przeczytasz opis to wlasciwie film w skrocie obejrzales

ocenił(a) film na 9

Ale gdzie są weryfikatorzy że przepuszczają takie opisy.

Grand23

A ja poleciłbym wszystkim sprawdzić różnicę między opisem a recenzją zamiast awanturować się bez sensu.