Mi najbardziej podobała się ta scena gdzie księgowy pojawia się za blokadą policji
prowadząc cysternę pełna hydrogenu z tą muzyką w tle i tym wyrazem twarz XD. A to link do
filmiku z ta scena od 0:50 s.
dokladnie ta scena :D przez muzyczke i wyraz twarzy Williama Fichtnera. Najlepsza postac w filmie :)
Fichtner jest chyba stworzony do ról "garniturków", przynajmniej z takich ról go kojarze a zwłaszcza to jego inteligentne, przebiegłe spojrzenie, które daje do zrozumienia, że już przejrzał Cię na wylot i zna każdą Twoją tajemnicę.
Dokładnie, najlepsza postać w filmie (księgowy). I czasem sobie oglądam ten moment :D
Ten hydrogen to chyba wodór :)
A sobowtór Fichtnera pracuje w firmie przewozowej w moim mieście :P
No to mamy 2 sobowtórów u mnie w mieście w liceum do którego chodziłem był nauczyciel informatyki który był bardzo do Fichtnera podobny nawet z kolegą żartowaliśmy , że to Agent FBI Alex Mahone ze Skazanego na śmierć .
Mi też ta scena zajebiście się podobała , mam takie same wrażenia jak GaragasRock :))))
Popieram kolegów wyżej, ta scena jest po prostu zajebista. GaragasRock masz słuszność nauczyciel informatyki jest podobny do Fichtnera, a wiem to bo chodziłem do tej szkoły.
Ogólnie pałam miłością do Cage, ten film mi sie tez podobał, mimo,. że całkiem inny niż do tej pory oglądałam, ciekawe jaki w rzeczywistości byl e 3D. I ciekawi mnie dlaczego Cage przyjmuje właśnie takie skrajnie inne role niż do tej pory? :)
A poza tym rola Fichtnera doskonała, ma niesamowitą twarz :)
pewnie nie chce się dać zaszufladkować jak DiCaprio zagrał w titanicu i trudno mu porzucić tamten wizerunek, chociaż przeciez grał w innych świetnych filmach,
no tak, masz rację. Ale jak tak myślałam, to może prędzej z zamiłowania do komiksowych postaci, hahahahahaha :)
Kto to wie, przydało by sie przeczytać jakiś dobry wywiad z nim.
A mi najbardziej podobała się scena w której główny bohater uprawia seks z nieznajomą, a podczas tego pije alkohol i zabija kilku ludzi :D
Masz rację jedna z lepszych scen w tym filmie. Nie ma nic lepszego jak sex, alkohol i kilka zabójstw w jednej chwili he he he :)