Lubię cała serię piratów. Kiedys jakos nie mogłem się za te filmy wziąść. Jednak jak na TVP1 poleciała ta część wiedziałęm że to jest to. No po prostu uwielbiam grę Johnego D. Pasuje do tej roli jak ulał. Nic dodać nic ująć... producenci biją melony na tej produkcji... jest wart obejrzenia... nawet całą seria.
"Lubię cała serię piratów. Kiedys jakos nie mogłem się za te filmy wziąść"
WZIĄĆ!!! A nie wziąść ;P
Film nawet, dobry :)
Miałem to samo jakoś nigdy nie mogłem się wziąć za ten film dziś pierwszy raz go obejrzałem i pomyślałem sobie "Ale ze mnie głupek czemu wcześniej go nie oglądałem" 10/10 Teraz trzeba inne części obejrzeć.
Haha widze więc że nie tylko ja ;D Tak, z tym postem sie zgadzam. Nie wiem co inni wypisują jakieś pierdoły że Depp nie grał dobrze/nie pasuje. Jest idealny. :)
Najlepsza jedynka! Genialny Depp!
Skrzynia umarlaka to już bardziej komedia, ale też świetna, Davy Jones! :D
Trójka już lekko nużąca... ale trzyma poziom.
ZGADZAM SIĘ ;) jhonny idealnie pasuje do rolii Jacka Sparrowa zresztą ta postać dzięki niemu jest już dawno KULTOWA!!! po drugie MUZYKA HANSA ZIMMERA jest poprostu GENIALNA!!! a cała seriia PIRATÓW to poprostu KU*WIX- zajebita pozytywna MASAKRA czekam na premierę CZWÓRECZKI :)))))))))
Miałem tak samo jak autor tematu. Pomimo, że film był komplementowany zarowno przez moich znajomych, rodziców jak i ekspertów, to nigdy nie mogłem się za niego zabrać. Oglądnąłem ten film po raz pierwszy wczoraj, w telewizyjnej jedynce i się nie zawiodlem. Jak dla mnie ten film to idealne połączenie akcji, dowcipu jak i historii miłosnej, jednym słowem każdy znajdzie tu coś dla siebie. Teraz muszę się wziąć za resztę serii by móc konkretnie przyrównać jedną do drugiej. Jedynkę oceniam jednak na dziewiątkę, bo bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła. ;)
u mnie to samo. nawet bylam w kinie na wszystkich częściach, które do tej pory byly w kinach, ale totalnie przeze mnie przelecialy... przepraszam za durne porównanie, ale dokladnie jak to winko w zombi-piracie.... i w sumie nie wiem dlaczego. mam nadzieję, że tvp wyemituje pozostale części, bo jednak jestem zainteresowana, a to bardzo ulatwi sprawę.
A już myślałam, że tylko ja tak mam ;D Rzeczywiście, też sobie pomyślałam ostatnio, że czemu wcześniej tego nie obejrzałam, no cóż czasami tak jest ;]