Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

>>>>EPICON

ocenił(a) film na 10

Czy jest ktoś na filmwebie w posiadaniu mp3 pt. Epicon? Jak jest to niech da o sobie znać;]

ocenił(a) film na 10
Nameless

Ja mam, ale wersę Line-In, bo nie chciało mi sieściągać z neta. Pewnie Ci i tak nie zadziała, bo po przesłaniu ma zły format. ;P Może coś jutro poszukam, a teraz już na to za późno.

ocenił(a) film na 8
Nameless

Nie wiem, czy ten link tu pójdzie, albo czy mnie ktoś nie usunie tego posta, ale... http://www.speedyshare.com/617521770.html Immediate Music - Epicon (Hybrid version) - nie wiem, czy ten Hybrid się czymś różni, czy może to jest oryginalny Epicon. Sama szukałam tego przez dłuuuugi okres czasu, ten kawałek zachwycił mnie na zwiastunie nowego Hannibala i jeden facet zadeklarował się, że powysyła mp3, ale się nie doczekałam:P więc sama skądś wygrzebałam:) a ma ktoś może Def Con Immediate'ów? Bo tego to już za Cheung Po Tsai'a nie mogę wyszukać:) pzdr.

ocenił(a) film na 10
Mortiana

Ja mam Def Con'a. Zgłoś się do mnie na gg 4444871 ;P

ocenił(a) film na 10
TheCloudEater

Dzięki wielkie Mortiano;] Pomogłaś wielu osobom. Dzięki;]

ocenił(a) film na 8
Nameless

Hehe, nie ma za co:) ciesze sie:D
A co do Def Cona, to juz mam, okazalo sie, ze moj znajomz mial, ale dzieki za dobre checi:)

ocenił(a) film na 10
Mortiana

A ja mam i to nie z tego linka co tu jest podany:D Potrzebowałąm tego bo mi się tu moja gwardia domagała:D Pozdrowionka:D

ocenił(a) film na 10
Arli_Dreamcatcher

A ma ktoś może utwór "Summon the Worms" z soundtracku Children of Dune?