Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

10/10 film już od pierwszej części zbudował odpowiedni klimat pirackiej przygody z elementami komedii. Swietna muzyka no i oczywiście gra aktorów szczególnie Johnnego Deppa, który jak to chyba można powiedzieć nie wygladał jak Johnny Depp :P a w jakims wyglądał??:P

Sarak_2

Muzyka jest genialna i jak zresztą cały film. Po prostu nie można nic dodać nic ująć. Nigdy bym się nie spodziewała, że Johnny Depp jest, aż takim dobrym aktorem(nigdy też nie sądziłam, że jest złym). Sam jego wygląd, jak chodzi i mówi w tym filmie jest zabawne. Inni piraci jak Barbossa są świetnie ucharakteryzowani i znakomicie grają, sprawiają wrażenie prawdziwie grożnych morskich złodziei. Na tym tle dobrotliwy Will Turner i jego pełna poświęcenia miłość do Elizabeth Swann. Kocham ten film!!!10/10

ocenił(a) film na 10
Euhenia_2

10/10 No more comments;) -----------------------

ocenił(a) film na 3
LadyPiratQQa

A ja go po prostu lubię ;) Nie dorównał częsc pierwszej, ale nadal jest to nienajgorszy film. Momentami ociera się o kretynizm i szmire, ale ogólnie nie jest źle i nie ma co za wiele narzekac. Film jest pusty do bólu, i momentami niezbyt wysokich lotów, ale całkiem miło sie go ogląda. Jak dla mnie: 7/10