Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Jest na onecie ludzie !!!!!!!!! Jest zajebisty !!!!!!!!

ocenił(a) film na 10
SirSwistak

http://film.onet.pl/zwiastuny/11043,2063886,267,filmy.html

ocenił(a) film na 4
SirSwistak

Wszyscy fani zapowiedzieli że wstaną rano a tu nikt nie pisze.

Zwiastun zajebisty, poprostu rewelka. Ten rosyjski dabbing mnie denerwował.

Stefan_Mirecki

ja wstałęm więc się nie czepiajcie:D
na onecie dobre jest tylko malutki;/

ocenił(a) film na 8
Stefan_Mirecki

vanom zapewne dlatego nikt nic nie pisze bo wszyscy albo do szkoy albo do roboty ida a pozatym po rosyjskim zwiastunie co mieli napisac to i tak napisali a ja jak to ja i tak wstałem i zobaczyłem w HD wymiata :D

SirSwistak

Ja wstałem rano :D Zwiastun jest Zajebisty , Jack jak zwykle najleprzy nie mogę się już doczekać 25 maja :D

martyna162

Nikt nie wstał? Nikt nie pisze?
A tu http://www.filmweb.pl/topic/600494/Kto+ju%C5%BC+widzia%C5%82++.html#1330774
To nikt nie pisał??
Buhahaha!! idę do szkółki ze zwiastunem pod powiekami :)

Liriel_

WidZiała pRZed 5minUtami i Mowie ;ZwiaStuN świetny Już nie Mogę DoCzeKaC Sie CałeGo Filmy:)

SirSwistak

Oj tak, dobry aczkolwiek wygląda na bardziej mroczny od poprzednich, pożyjemy zobaczymy :D

SirSwistak

Jezu O.o co tu sie dzieje, milion tematow poswieconych zwiatunowi, zwalone cale forum... >.< Ja wszystko zrozumiem, nawet fakt ze na trailer ludzie tu czekali kilka miesiecy <lekka paranoja>, ale czy nie wystarczy jeden temat dotyczacy niego?
A propo zwiatunu- fajny, zabawny, czyli taki jakiego moglam sie spodziewac. Ale dla mnie rownie dobrze moglby w ogole nie wychodzic, bo doczekac to ja sie nie moge filmu!

ocenił(a) film na 8
Cyanide

jak każdy. Wszyscy teraz siedzą przed kompem i mają drżące ręce z pytaniem wewnątrz czaszki: Dlaczego maj jest tak daleko??!!

Cyanide

Dokładnie, za dużo tu tego wszystkiego o zwiastunie :> Trzeba się uspokoić, bo jak mdlejecie już na zwiastunie, to jak pójdziecie do kina, umrzecie na zawał połączony z wybuchem mózgu, pęknięciem wątroby i odpadnięciem członków, a kto wtedy będzie namiętnie wpatrywał się w Johnnego, Keirę i Orlcia? ;)

ocenił(a) film na 10
shopgirl

Racja :D Ale ze zwaiatunu wnioskuję, że film będzie ciekawy. Tylko mam nadzieję, że bedzie bardziej dopracowany niż druga część!

SirSwistak

spox :D cyrk tu nieobadany ale wszystko da sie zrozumiec i wytlumaczyc ;) w koncu premiera najbardziej spektakularnego trailera kinowego :] trailer na moj gust 11/10 ;] ciekawy wciagajacy ale nie zdradzajacy wiele z filmu itp itd :D z reszta kto sie tym interesuje to wie o co chodzi :] a jak by ktoś chcial .. to nawet na wp.pl wsadzili :]

http://film.wp.pl/id,76182,title,Piraci-z-Karaibow-Na-krancu-swiata-swiatowa-pre miera-zwiastunu,wiadomosc.html?rfbawp=1174394087.033&ticaid=136b6

prosze bardzo ;] milego ogladania .... ogladnijcie bo warto :D
Pozdro 4 all

ocenił(a) film na 9
SirSwistak

WoW! Świetny. Normalnie zaje**sty!! ;D Teraz to tylko czekać do 25 maja ;)

SirSwistak

zajebisty!!!!!!! niemoge sie doczekac 25maja!!!!!!!!!!!!!

pedalek15

Cudowny! A co trzeba zrobić żeby na dysku zawitał?
It would never workep up between us.
Keep telling this over darling...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
marcin_89

Dzięki!!
DZIŚ JEST PIĘKNY DZIEŃ!!
Pojawił się zwiastun opowiadanie ożyło...

SirSwistak

no dzieciaczki idziemy do kina 25 maja:)zwiastun pierwsza klasa, narobił mi takiego "apetytu" na PIRATÓW... ale to przeciez sami wiecie jak widzieliście;p

Kate_51

Ach, a ja wtedy będę się do domu autokarem tłukła... dlaczego??