Jest na onecie ludzie !!!!!!!!! Jest zajebisty !!!!!!!!
Wszyscy fani zapowiedzieli że wstaną rano a tu nikt nie pisze.
Zwiastun zajebisty, poprostu rewelka. Ten rosyjski dabbing mnie denerwował.
vanom zapewne dlatego nikt nic nie pisze bo wszyscy albo do szkoy albo do roboty ida a pozatym po rosyjskim zwiastunie co mieli napisac to i tak napisali a ja jak to ja i tak wstałem i zobaczyłem w HD wymiata :D
Ja wstałem rano :D Zwiastun jest Zajebisty , Jack jak zwykle najleprzy nie mogę się już doczekać 25 maja :D
Nikt nie wstał? Nikt nie pisze?
A tu http://www.filmweb.pl/topic/600494/Kto+ju%C5%BC+widzia%C5%82++.html#1330774
To nikt nie pisał??
Buhahaha!! idę do szkółki ze zwiastunem pod powiekami :)
Jezu O.o co tu sie dzieje, milion tematow poswieconych zwiatunowi, zwalone cale forum... >.< Ja wszystko zrozumiem, nawet fakt ze na trailer ludzie tu czekali kilka miesiecy <lekka paranoja>, ale czy nie wystarczy jeden temat dotyczacy niego?
A propo zwiatunu- fajny, zabawny, czyli taki jakiego moglam sie spodziewac. Ale dla mnie rownie dobrze moglby w ogole nie wychodzic, bo doczekac to ja sie nie moge filmu!
jak każdy. Wszyscy teraz siedzą przed kompem i mają drżące ręce z pytaniem wewnątrz czaszki: Dlaczego maj jest tak daleko??!!
Dokładnie, za dużo tu tego wszystkiego o zwiastunie :> Trzeba się uspokoić, bo jak mdlejecie już na zwiastunie, to jak pójdziecie do kina, umrzecie na zawał połączony z wybuchem mózgu, pęknięciem wątroby i odpadnięciem członków, a kto wtedy będzie namiętnie wpatrywał się w Johnnego, Keirę i Orlcia? ;)
Racja :D Ale ze zwaiatunu wnioskuję, że film będzie ciekawy. Tylko mam nadzieję, że bedzie bardziej dopracowany niż druga część!
spox :D cyrk tu nieobadany ale wszystko da sie zrozumiec i wytlumaczyc ;) w koncu premiera najbardziej spektakularnego trailera kinowego :] trailer na moj gust 11/10 ;] ciekawy wciagajacy ale nie zdradzajacy wiele z filmu itp itd :D z reszta kto sie tym interesuje to wie o co chodzi :] a jak by ktoś chcial .. to nawet na wp.pl wsadzili :]
http://film.wp.pl/id,76182,title,Piraci-z-Karaibow-Na-krancu-swiata-swiatowa-pre miera-zwiastunu,wiadomosc.html?rfbawp=1174394087.033&ticaid=136b6
prosze bardzo ;] milego ogladania .... ogladnijcie bo warto :D
Pozdro 4 all
Cudowny! A co trzeba zrobić żeby na dysku zawitał?
It would never workep up between us.
Keep telling this over darling...
no dzieciaczki idziemy do kina 25 maja:)zwiastun pierwsza klasa, narobił mi takiego "apetytu" na PIRATÓW... ale to przeciez sami wiecie jak widzieliście;p