Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

... :)

ocenił(a) film na 9

genialny film... ogólnie wszystkie trzy części są rewelacyjne! Szkoda, że nie ma czwartej, no ale cóż... Nieźle można się przy nich ubawić :)

ocenił(a) film na 10
emi_21

To ,że nie ma nie oznacza ,że nie będzie:) Jestem za, Ay!!

ocenił(a) film na 9
LadyPiratQQa

też się nie obrażę jak będzie kolejna część... Ale poczekamy, zobaczymy :P

ocenił(a) film na 10
emi_21

Mnie również zauroczyła ich historia. Pamiętam, jak kiedyś byłam znudzona wszystkimi filmami, które leciały w kinie kilka lat temu i sobie myślałam, że już nie nakręcą nigdy niczego tak dobrego (widowiskowego) jak np. "Władca Pierścieni", "Titanic" itd. a tu nagle niespodzianka - na ekrany wszedł sobie film, którego tematyka ("piractwo") była już poruszona wiele razy. Pomyślałam sobie: "No nie, kolejny nieudolny film o piratach. Pewnie jak to w takich filmach bywa, postrzelają trochę do siebie, powiedzą kilka nudnawych dialogów i na tym koniec". Myślałam, że będzie słaby. Cóż za miłe rozczarowanie. Film okazał się inny niż wszystkie. Okazał się bardzo sympatyczny, pełen humoru i cudownej scenografii. W jakimś sensie zżyłam się w głównymi bohaterami i całą historią. To chyba jeden z najlepszych filmów przygodowych, jakie kiedykolwiek obejrzałam i chyba już kultowych (i do tego ta muzyka!). Też mam nadzieję, że dokręcą jeszcze jakąś część :)