Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

10/10

użytkownik usunięty

Booskii filmm ^^
Kocham go, oglądam codziennie ;D
Najlepszy jest Kapitan Jack Sparrow ;**

"oglądam codziennie"
To już jest zboczenie
Zboczenie to choroba
Chorobę należy LECZYĆ!
Proponuję na początek oderwać panienkę od telewizora, a płyty z filmem spalić na ofiarnym stosie. Jeśli to nie pomoże - przypasać ją do krzesła a potem na jej oczach palić na zmianę: plakat filmu, zdjęcia "Dżonnego". Plakat filmu, zdjęcie Johnnego, plakat filmu, zdjęcie Johnnego.
Po kilku dniach powinna być zdrowa i rześka jak kloc w toalecie.

Tony10

Z tego co piszesz, to ty powinieneś zacząć się leczyć. Takie głupoty
wypisujesz, że aż szkoda forum zaśmiecać. Ale dobrze, że chociaż ci
ulżyło i dowartościowałeś się mieszając ludzi z błotem.

użytkownik usunięty
emil_k1989

a mi sie wszystkie częsci podobały
pozatym ten film ma w sobie to cos
i przy okazji wspaniała rozrywka

Chore... A chorobę trzeba leczyć, jak już wyżej wspomniano. Film kiepski, najgorszy z trzech.

użytkownik usunięty
ssasa

sama sie lecz albo dziecko przestan ogladac takie filmy a wez sie za wieczorynki

Jak dla mnie ta część jest gorsza od 1 i 2... Ratuje ja tylko ostatnie ok 40 min filmu...
Tylko 6/10 niestet...

Oh, proszę Cię. Szaleńcza miłość do postaci bądź aktora nie należy do normalnych.

użytkownik usunięty
ssasa

ja nie mówie tu o kochaniu do postaci tylko uwazam ze film jest poprostu super
a ty jak sie nie znasz to sie niewypowiadaj

Twoje zachowanie jest tak typowe, że aż żenujące. Daj ludziom wyrazić własne zdanie, nawet jeśli nie zgadza się ono z Twoim.

użytkownik usunięty
ssasa

widac po twojej kulturze kulturze na temat zachowania jakj chcesz o tym pogadac to moze gg?

Szczerze mówiąc, wolę rozmawiać o literaturze z ludźmi, którzy będą potrafili zrozumieć mój gust i upodobania. Tylko nie wypowiadaj się, proszę, na temat mojej kultury, bo mogłoby się zdawać, że nikogo j e s z c z e nie obraziłam.

użytkownik usunięty
ssasa

to jak robimy rozejm? czy nie??a moze pogadamy o innych gatunkach filmowych chcesz?