Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399318
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Za rok w przeciągu 3 tygodni swoje premiery w Stanach będą miały 3 wielkie hity: Shrek Trzeci, Spider-man 3 oraz Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

ocenił(a) film na 6
Gandalf_10

Nie jestem pewien czy taki świetny. Bo przecież jak tyle będzie tego to ludzie nie będą mogli sie zdecydować. Jedni wybiorą sie na to inni na to, a jescze inni na co innego. Tym samym każdy film zarobi mniej.

Gandalf_10

Zapomniałeś o Harrym Potterze Zakonie Feniksa w lipcu premiera oczywiście 2007 roku

ocenił(a) film na 4
Black_Man

Nie zarobią mniej, w USA ludzie chodzą średnio 6 razu do kina w roku. A na te hity chodzi większość. I każdy zarobi dużo. Zapomniałeś o Transformers i HP5 (jak to jużktos wsponiał). Nie jestespierwszym który to zauwarzył. Ja to zauwarzyłem już z rok temu. A na swoim blogu mam od kilku mesięcy o tym napisane. Wymienione tam sąchba wstkie fajne premier nastepngo roku. Napisałem tam że to bedzie najlepszy sazon ostatniej dekady (zreszta wszechczasów). Napewno w nowym roku zpostrzemy nastepne ciekawe premiery (jak pojawją się zwiastuny)

ocenił(a) film na 10
Stefan_Mirecki

Do wszystkich nowości na przyszły rok dochodzi jeszcze Ghost Rider o ile dobrze pamiętam i jest to jeszcze jeden film oprócz piratów na który czekam z niecierpliwością.

ocenił(a) film na 7
Arli_Dreamcatcher

i jeszcze Wolverine jak dobrze kojarze w 2007 wychodzi nie zły ten rok bedzie :D , czekam z niecierplowością na Piratów , Wolverina i Spidermana oczywiśnie...