Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

3 juz na dvd

ocenił(a) film na 5

ogladalem 3 piratow na dvd. jest trochce dziwna bo Jack Sparrow pzenosi sie do swiata dinozaurow i walczy z malpami

pokora

Jak mogłeś oglądać 3 część piratów i to jeszcze na dvd skoro jeszcze tego filmu wogule nie wyprodukowano i nie było żadnej premiery?????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
phobos_3

ty też sobie jaja robisz mówiąc że oglądałeś 5 część =)

phobos_3

ojaaaaaaaaaaaaaaaa jaja jajami koniec tematu

ocenił(a) film na 10
Allicja

Ja ogladałam 10 część Piratów z Karaibów. Piraci przenoszą się do XXI wieku, a Barbossa zarabia majątek tańcząc w night club dla gejów :D.

ocenił(a) film na 7
Monica_Turner

gosciu jesli nie klamiesz to naprawde tak było!!!! bo na koncu czesci drugiej bedzie cos takiego ze Sparrowa zje wielka kałamarnica naczy ten Karakan i nie wiadomo gdzie go to przeniesie wiec wszystko jest mozliwe i nie podniecajcie sie ze on nie mógl tego ogladac bo wiadomo ze nie mogl ale ok :)

pokora

Ten gość co napisał ten temat ciekawe co bierze ... :P pozdro

pokora

na dodatek te małpy są nieśmiertelne taki jak w 2 części....:D

pokora

trochę to żałosne, ale z drugiej strony można się pośmiać jak niektórzy podłapują temat :P

pokora

O DŻIZYS, JAKIE WY TU PISZECIE BZDURY. 3 to juz przeszłość. Ja oglądałem 28 i tam dopiero sie dzieje. Kapitan Jack Sparrow kupuje sobie PlayStation 4500 i gra w grę PIRACI Z KARAIBÓW - SKRZYNIA UMARLAKA :D To jest odjazd jak on sie jara tą grą.

djwislak

jak czytam ten temat, to nie wiem, czy się śmiać czy płakać... ;)

ocenił(a) film na 10
aaricia

aaricia-dziwne, ale mam to samo odczucie. Po co zaśmiecać forum takimi beznadziejnymi tematami, zwłaszcza że film się jesczze nie ukazał, tematy powinny być 'o filmie'. Jezu

użytkownik usunięty
pokora

Igiel przecież oni sobie korbią z tego gościa co rozpoczął temat.może ten debil teraz brecha z tych odpowiedzi ale bardziej to on wyszedł na kretyna a ludzie piszą odpowiedzi żeby sobie zakorbić,ale ty w ogóle nie masz poczucia humoru :/

Może mi ktoś to wyjaśnić, bo nie rozumiem. Czy robienie z siebie debila i wypisaywanie rzeczy w które nie uwierzyłby nawet szympans to jest rodzaj jakiegoś fetyszu, nie wiem, te patafiany które to piszą czerpią z tego jakąś przyjemność? Doprawdy, dziwne zjawisko.

ocenił(a) film na 10
Mierzwiak

MUAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA

masz gościu plusa za rozśmieszenie mnie. Masz minusa za wypisywanie głupot... tym razem ty wypiłeś za dużo rumu xD

pokora

jakim cudem !!! udowodnij że oglądałeś !! jeśli kłamiesz to pożaujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

pokora

Z małpami mowisz ...
To musi być bardzo interesujące x)
Kapitan Jack Sparrow, który został
zjedzony przez ogromnego Krakena
walczy z małpami (bravo)
chyba w żołądku Krakena x)
Dobra ściema to podstawa, nie ? x)
Pozdro ;*

ocenił(a) film na 8
pokora

Zajebać takiego i za gówno pójść siedzieć...

pokora

3część to ty mogłeś widzieć ale nie piratów z karaibów... może M:I:III ?? to by sie zgadzało bo gdybyś umiał choć troche korzystać z czegoś takiego jak MÓZG to byś nie dał takiego idiotycznego tematu ...

ocenił(a) film na 3
Ms__SpaRroW

Ten cały temat jest po prostu bez sensu

pokora

buhahahahahaaa ale się uśmiałam z tego tematu buhahaha ale najbardziej z posta który został zablokowany ze wzdlędu na regulamin i było tam że: "piraci trafiają do klubu GO GO i wszystkie skarby przepier.... na tance paniek w gaciach w centki" buhahahahah autora tych slów serdecznie pozdrawiam :D

użytkownik usunięty
pokora

Chyba wiem, o co gościowi chodzi. I jeśli mam rację, to zasługuje on na pełen szacunek. Wypisuje bzdury, żeby ludzi zniechęcić do czytania komentarzy pod nowymi filmami. I dobrze robi, biorąc pod uwagę, że większość użytkowników Filmwebu jest głupia i po prostu MUSI po obejrzeniu filmu poczęstować innych jakimś spoilerem. A ten Pan wydał temu wojnę. Popieram.

co wy wszyscy braliscie ??
ja tez to chce! :D

bwf

czesci czwartej bym nie produkowal...
juz w dwojce kawaly serwowane byly dla dzieci.. w trojce to chyba bedzie dla brdzacow totalnych typu uruchomienie starego kawalu o poslizgnieciu sie na skorce banana...
do ludzi ktorzy nazywaja ten film arycydzielem
polecam pare FILMOW, a nie papek dla mas