ogladalem 3 piratow na dvd. jest trochce dziwna bo Jack Sparrow pzenosi sie do swiata dinozaurow i walczy z malpami
Jak mogłeś oglądać 3 część piratów i to jeszcze na dvd skoro jeszcze tego filmu wogule nie wyprodukowano i nie było żadnej premiery?????????????????????? ?????????????????????????????? ?????????
Ja ogladałam 10 część Piratów z Karaibów. Piraci przenoszą się do XXI wieku, a Barbossa zarabia majątek tańcząc w night club dla gejów :D.
gosciu jesli nie klamiesz to naprawde tak było!!!! bo na koncu czesci drugiej bedzie cos takiego ze Sparrowa zje wielka kałamarnica naczy ten Karakan i nie wiadomo gdzie go to przeniesie wiec wszystko jest mozliwe i nie podniecajcie sie ze on nie mógl tego ogladac bo wiadomo ze nie mogl ale ok :)
O DŻIZYS, JAKIE WY TU PISZECIE BZDURY. 3 to juz przeszłość. Ja oglądałem 28 i tam dopiero sie dzieje. Kapitan Jack Sparrow kupuje sobie PlayStation 4500 i gra w grę PIRACI Z KARAIBÓW - SKRZYNIA UMARLAKA :D To jest odjazd jak on sie jara tą grą.
aaricia-dziwne, ale mam to samo odczucie. Po co zaśmiecać forum takimi beznadziejnymi tematami, zwłaszcza że film się jesczze nie ukazał, tematy powinny być 'o filmie'. Jezu
Igiel przecież oni sobie korbią z tego gościa co rozpoczął temat.może ten debil teraz brecha z tych odpowiedzi ale bardziej to on wyszedł na kretyna a ludzie piszą odpowiedzi żeby sobie zakorbić,ale ty w ogóle nie masz poczucia humoru :/
Może mi ktoś to wyjaśnić, bo nie rozumiem. Czy robienie z siebie debila i wypisaywanie rzeczy w które nie uwierzyłby nawet szympans to jest rodzaj jakiegoś fetyszu, nie wiem, te patafiany które to piszą czerpią z tego jakąś przyjemność? Doprawdy, dziwne zjawisko.
MUAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHA 

masz gościu plusa za rozśmieszenie mnie. Masz minusa za wypisywanie głupot... tym razem ty wypiłeś za dużo rumu xD
jakim cudem !!! udowodnij że oglądałeś !! jeśli kłamiesz to pożaujesz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Z małpami mowisz ... 
To musi być bardzo interesujące x) 
Kapitan Jack Sparrow, który został 
zjedzony przez ogromnego Krakena 
walczy z małpami (bravo) 
chyba w żołądku Krakena x) 
Dobra ściema to podstawa, nie ? x) 
Pozdro ;*
3część to ty mogłeś widzieć ale nie piratów z karaibów... może M:I:III ?? to by sie zgadzało bo gdybyś umiał choć troche korzystać z czegoś takiego jak MÓZG to byś nie dał takiego idiotycznego tematu ...
buhahahahahaaa ale się uśmiałam z tego tematu buhahaha ale najbardziej z posta który został zablokowany ze wzdlędu na regulamin i było tam że: "piraci trafiają do klubu GO GO i wszystkie skarby przepier.... na tance paniek w gaciach w centki" buhahahahah autora tych slów serdecznie pozdrawiam :D
Chyba wiem, o co gościowi chodzi. I jeśli mam rację, to zasługuje on na pełen szacunek. Wypisuje bzdury, żeby ludzi zniechęcić do czytania komentarzy pod nowymi filmami. I dobrze robi, biorąc pod uwagę, że większość użytkowników Filmwebu jest głupia i po prostu MUSI po obejrzeniu filmu poczęstować innych jakimś spoilerem. A ten Pan wydał temu wojnę. Popieram.