Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Moim zdaniem jezeli chodzi o Trylogie to ta czesc jest zajebista ;d waleczna i odwazna Elizabeth.. Spiskowy Sparrow ;D najlepsza byla 3 czesc:D stala sie jedna z moich ulubionych ;d te sceny walki.. mmm ;d

ocenił(a) film na 9
lilly405

Ja też uważam, że "Na krańcu świata" jest najlepszą częścią z Piratów, bardzo dobra fabuła i efekty specjalne, najlepsza jak do tej pory część, ale będzie jeszcze część 4, podobno już bez Willa i Elizabeth.

ocenił(a) film na 10
kruzi16

ta i to bedzie zrabne, no ale ponoc zgody nie wyrazili takze.. a 3 i tak bedzie moim 1 miejscem ;)

lilly405

Niestety się nie zgodzę. Trójka jest ZAJEBIŚCIE nudnym filmem w którym tylko na początku i końcu się coś dzieje. Ja zasypiałem w połowie filmu, jest żenujacy Jedyne co mi się tu podoba to rola Deppa którego bardzo lubię i cenię ale Bloom i ta jego K... ekhm nieważne leżą i kwiczą przy nim. Żałuję że tak spierdolono świetną jedynkę.

ocenił(a) film na 10
pionas666

na poczatku kiedy poraz pierwszy zobaczyla cala trylogie uzanalam ze pierwsza czesc byla najlepsza pewnie dlatego ze 2 i 3 czesc ogladalam z napisami i nieskupilam uwagi na to co wazne ... musle ze 3 czesc jest genialna efekty sa boskie jest najwiecej smiesznych momentow a momet kiedy zologo plynie statkiem do luku kiedy plyna tak jagby w grocie lodowca i widac te gwiazdy ...umm zabiera dech w piersiach lub statek plynacy na piskach pustyni to jest GENIALNE! niemowiac o calej reszcie np momet kiedy gora staje sie dolem.... i ta muzyka nie tego nic nieprzebije

ocenił(a) film na 10
skyline8

Mi wlasnie sie podobala strasznie rola Elizabeth w 3.. byla taka odwazna:D

ocenił(a) film na 9
lilly405

Też uwielbiam 3 część...najmniej podoba mi się 2(chociaż też ją lubię:)Elizabeth też lubię ale Will działa mi na nerwy:<

ocenił(a) film na 9
lilly405

odswiezam i potwierdzam
3 najlepsza

ocenił(a) film na 10
mosticzci

taak:d najwiecej swietnych efektow:p

ocenił(a) film na 7
lilly405

Dla mnie i tak najlepsza była częśc pierwsza. Druga była trochę naciągana, a trzecią uważam za lepszą od drugiej, ale według mnie nie pobiła pierwszej. A Elizabeth po prostu nie trawię.

Gemmma

Gemmma, ujęłaś w swoim poście wszelkie moje refleksje na temat Piratów. ;) Dodam tylko, że Elizabeth przez wszystkie 3 części robi tak samo denerwujące minki + mówi jakby cedziła przez zęby.