Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399300
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Ten film podobno kosztował 300 mln i jest najdroższym filmem w historii jak na razie, tylko na co poszło tam tyle kasy ?? większość filmu jest przegadana dopiero ostatnie 20 min pokazali coś ciekawego,cóż pewnie aktorzy zgarnęli większość.

ocenił(a) film na 9
mrmix

Do najdroższych mu trochę brakuje, sprawdź budżet ,,2012"

Franck

nie sądzę http://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_najdro%C5%BCszych_film%C3%B3w

mrmix

Nie mam zielonego pojęcia:) Byłam na tym w kinie z koleżanką i prawie zasnęłam.

ocenił(a) film na 5
Shrew27

Fakt. Film niesamowicie nudny, pełen dłużyzn i niepotrzebnych bzdurnych scen,

ocenił(a) film na 7
Kamecha

Skoro dla Ciebie film który jest "niesamowicie nudny, pełen dłużyzn i niepotrzebnych bzdurnych scen" zasługuje na ocenę 8/10 to chyba prawdziwe arcydzieła powinieneś oceniać na 20/10 co najmniej ;D

ocenił(a) film na 10
kibic

Tyle kasy poszło na statki i wybuchy.

ocenił(a) film na 8
kibic

ah, zabrakło mi fejsbukowego kliknięcia "Lubię to" xD

mrmix

a choćby za scene w której Davy Jones pyta sie Jacka: ,,Do You fear death oO ?'' Jest poprostu bezcenna ;D
fak ze sa ze dwie sceny które wypadalo by wyciąć bo psuja klimat no i staraszna lipa ze pokazuja Willa na za zakonczenie, bylo by znacznie lepiej gdybysmy niewidzieli poki co jak wyglada po 10 latach na morzu.To by dawalo dodatkowo wieksze pole manewru przy nastepnej czesci z jego udzialem...

ocenił(a) film na 10
mrmix

Już kiedyś to pisałem. I napiszę jeszcze raz!!! "SPADAJ NA DRZEWO Z TYMI SWOIMI DURNOWATYMI OPINIAMI" nie mam zamiaru komentować swojej wypowiedzi. Jeśli ktoś ma trochę oleju w głowie to wie o co mi chodzi i pewnie z chęcią dokończy wypowiedź za mnie. Bo ja nie mam zamiaru się denerwować!!