Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow
Taka liczba robi wrazenie przed premiera na FW
oczywiście że robi. Z tego co mi się wydaje 2 miejsce zajmuje Spider-men 3 a 3 Harry Potter 5
Ufffff, bogu dzieki ze mamy 500 tematow... Juz sie balam, moglo byc kiepsko. Oczywiscie, jest roznica, gdyby bylo powiedzmy 20 tematow, Piraci nie robiliby wrazenia megaprzereklamowanego filmu, stanowiacego obsesje polowy ludzkosci - a wtedy swiat stalby sie nudny, glupi i pusty.
Nie ma się z czego cieszyć. Powinniśmy płakać! Co to za osiągnięcie gdzie prawie każdy temat to albo jakaś gra albo temat typu mi się podobał i mi się nie podobał. Po kiego chu*a jest po kilkanaście tematów "fajny" i kilkanaście "do dupy"?! Patrząc na tematy widzę na przemian: podobał mi się, nie podobał mi się, lubię, nie lubię...etc. Czy wy ludzie macie podzespół downa, że tak zaśmiecacie fw? No i jeszcze do MODERATORóW. Uporządkujcie tematy do dwóch najprostszych: "podoba mi się" i "nie podoba mi się".
Hej, a o czym innym ma się pisać na forum? O tym co jemy dzisiaj na obiad? Mi się podoba to, że ludzie rozpisują się tak o jednym filmie. A te 500 tematów uważam za powód do wielkiej dumy. I to jeszcze przed premierą filmu!