Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczow
Taka liczba robi wrazenie przed premiera na FW

ocenił(a) film na 7
Red_Carnage

oczywiście że robi. Z tego co mi się wydaje 2 miejsce zajmuje Spider-men 3 a 3 Harry Potter 5

Rales

Ufffff, bogu dzieki ze mamy 500 tematow... Juz sie balam, moglo byc kiepsko. Oczywiscie, jest roznica, gdyby bylo powiedzmy 20 tematow, Piraci nie robiliby wrazenia megaprzereklamowanego filmu, stanowiacego obsesje polowy ludzkosci - a wtedy swiat stalby sie nudny, glupi i pusty.

ocenił(a) film na 10
sperma

Nie ma się z czego cieszyć. Powinniśmy płakać! Co to za osiągnięcie gdzie prawie każdy temat to albo jakaś gra albo temat typu mi się podobał i mi się nie podobał. Po kiego chu*a jest po kilkanaście tematów "fajny" i kilkanaście "do dupy"?! Patrząc na tematy widzę na przemian: podobał mi się, nie podobał mi się, lubię, nie lubię...etc. Czy wy ludzie macie podzespół downa, że tak zaśmiecacie fw? No i jeszcze do MODERATORóW. Uporządkujcie tematy do dwóch najprostszych: "podoba mi się" i "nie podoba mi się".

Nameless

Hej, a o czym innym ma się pisać na forum? O tym co jemy dzisiaj na obiad? Mi się podoba to, że ludzie rozpisują się tak o jednym filmie. A te 500 tematów uważam za powód do wielkiej dumy. I to jeszcze przed premierą filmu!

ocenił(a) film na 10
kleo15

Ale te tematy są takie same! Gdzie tu powód do dumy?!

ocenił(a) film na 10
Red_Carnage

brechtać mi sie chce z tego wszystkiego..;D