Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

A co potem???

ocenił(a) film na 10

A co bedzie potem,jak juz my wszyscy zobaczymy Pzk3?...oby ekipa filmowa zdecydowala sie na nakrecenie 4.Mam nadzieje ze cala trojka glownych bohaterow(Jack-Johnny Depp,Lizzy-Keira Knightley i Will-Orlando Bloom)no i Barbossa-Geoffrey Rush bedzie w niej grala...pozdro

użytkownik usunięty
DaroO2222

Czytałam w gazecie, że będzie 4 część... Depp zgodził się w niej zagrać ale nie wiadomo czy zagra w niej Bloom... pzdr:)

ocenił(a) film na 10

mam nadzieje ze Bloom zagra,chociaz tez czytalem w wywiadzie z nim,ze chce on teraz "odpoczac od filmow",bo ostatnio bral udzial w wielu produkcjach.

DaroO2222

Jak 4 to tylko prequel 1 bo na kontynuacje się nie zgadzam ...

ocenił(a) film na 10
Grievous

zgadzam się z Grievousem...źle by było jakby scenariusz był kontynuacją PzK3!pozdro;p

DaroO2222

Ja mówie czwartej części NIE . Będzie to porażka Walt'a Disney'a, ale to tylko moja ocena. Ale Piraci z Karaibów bez Will'a Turner'a i grającego tą postać Orlando Bloom'a film byłby nudny.

DaroO2222

Ja czwartej części mówię NIE. To będzie porażka Walt' Disney'a. Ale gdyby nie postać Will'a Turner'a i grającego tą postać Oralando Bloom'a film Piraci z Karaibów Byłby nudny.

Nimfadora01

Przepraszam myślałam że tamta odpowiedzmi się nie wysła. Trudo się mówi zdaża się.

ocenił(a) film na 9
Nimfadora01

Ale dlaczego byłaby porażką? Ja nie widze w tym nic złego.

ocenił(a) film na 10
DaroO2222

Oczywiście, że 4 będzie musi być. na szczęście bez Kiery Knightley! Jeny niech razem z jej odejściem uśmiercą elizabeth swann nienawidze jej agrrr...

Monica_Turner

A Will oraz grającego go Bloom' zostawią . Moge się zgodzić . Leczswego zdania nie zmienie $ to będzie porażka.

Monica_Turner

To że ty jej nie lubisz ... :D Wnosi ten kobiecy powiew więc będzie smutno. Chociaż osobiście uważam że 3 części by wystarczyły piracka trylogia spoko ale czwarta hmmm jak tutaj ktoś powiedział dobrze by było gdyby fabuła opowiadała wydarzenia przed Czarną Perłą

DaroO2222

według mnie Daro to jeżeli ma być ta 4 część to niech to już będzie ostatnia bo nie lubie takiego przeciągania fabuły jak w telenoweli albo jak w filmie Rocky bo wyszła teraz 6 część:/..myśle że z tą ekipą aktorów i ludzi zajmujących sie produkcją może sie udać pzk 4 sukcesem:D

ocenił(a) film na 10
Maniek_38

A może lepiej jak juz nie zrobią tej 4czeci,bo ile tez mozna to ciagnac?Moze jak by zrobili film tylko o tym co było przed 1 czescia to ok(np.na podstawie gry The Legend of the Jack Sparrow)

ocenił(a) film na 7
DaroO2222

NIE NIE NIE chcę czwartej części. Nie widziałam jeszcze filmu, który zyskałby na tym, że zrobiono jego czwartą część!

DaroO2222

I tu się daro z tobą zgadzam. Największe sukcesy osiągają trylogje jak np. Władca Pierścieni. Ale gwiezdne wojny mają szećś części i są dobre. Jednak nie będzie to film ponad czasowy niepowtarzalny bo takie są trylogie. Kończąc mój post: CZWARTO CZĘŚĆ PIRATÓW BĘDZIE PORAŻKĄ.

ocenił(a) film na 10
DaroO2222

Ja sądzę, że 4 część ... byłaby już takim trochę nudnym przedłużeniem ;/ ... Więc jeśli już ma być to niech będzie o wydarzeniach przed Czarną Perłą =]. Oczywiście musi być też ciekawie nakręcona. A przede wszystkim nie mogłoby tam zabraknąć Johneggo Deppa w postaci Jacka Sparrowa!!!

ocenił(a) film na 10
olaaa_kg

zgadzam sie z profesorka5! byłoby to nudne przedłuzenie!!! po co ciagnac cos co mozna juz bardzo dobrze zakonczyc??!!

pozdro:*

ocenił(a) film na 10
marika_mari_mariczka

Może zrobią serial xd Mi 3 części spokojnie wystarczą

użytkownik usunięty
DaroO2222

Szczerze to nie chcę 4 części powód dla mnie jest jeden. Wolę narzekać że niema 4 części i myśleć co by w niej było niż żeby była i się okazało że jest(em) chu..rozczarowany po niej :]

ocenił(a) film na 10

Jeżeli 4 część będzie prequelem pierwszej i opowiadałby o początkach Sparrowa (czemu mówię zdecydowane TAK), to nie mogą w niej wystąpić Bloom i Knightley ze względu na fakt, że w tym czasie ich postacie byłyby dziećmi. Najwyżej pod koniec filmu mogliby się pojawić, ale to byłoby już bez sensu biorąc pod uwagę wstęp Klątwy Czarnej Perły.

A Legenda Jacka Sparrowa nie opowiada wydarzeń z przed Klątwy Czarnej Perły, tylko historię KCP i SK w wersji Jacka Sparrowa. Kto grał, to wie o czym mówię. To opowieść Jacka Sparrowa, w której ("rzeczony pirat" ;P) przekręca wszystkie wydarzenia i przedstawia się, jako bohatera i pogromcę wszelkiego zła (chociażby starcie z chińskim smokiem ;PPP)

A co do Willa, to w moim uznaniu, każda scena z nim samym, zalicza się do najnudniejszych w filmie. Bez obrazy. Bloom zagrał o wiele lepiej w LotR. Może w AWE się trochę poprawi, ale skoro 2 i 3 były kręcone jednocześnie, to nie ma na co liczyć. ;PPP

ocenił(a) film na 1
TheCloudEater

jak to CO

bedziecie wchodzic na forum SM 4 :p