Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Po obejrzeniu zwiastunu widzę wyraźnie jedno. Elizabeth całującą się z Willem. Wolę by była z nim niż ze Sparrowem :D

Piratka_4

A gdzie widziałaś zwiastun?? Podobno ma się ujawnić 19 marca...

hekate_6

zwiastun jest po rusku na youtube.com . był tu dostepny ale filmweb wykasował temat xD

S_R_Corpse

A mogłabyś podać stronkę

Piratka_4

to raczej od początku było oczywiste!:D hehe..
no ale zawsze pozostawała nadzieja na cos więcej miedzy J/E ..
hehe ale i tak od poczatku wiadome było że Liizzie bedzie z Willem
((jak dla mnie wciąz obstawiam przy wersji Will do wora a wór do jeziora))

Piratka_4

ja niemoge wsyztsko tematy zablokowali :D

S_R_Corpse

heh...to sie nazywa wdzięczność za newsy!:D

Cpt_Pchelka

To sie nazywa Filmwebowa inkwizycja . Związek Socjalistycznych Republik Filmowych :D

Grievous

no ale ja nierozumiem :D co im szkodzi ze ten link :D? dzieki ruskim możemy chociaz go oglądac ^^ chwała im za to xD!

ocenił(a) film na 8
Cpt_Pchelka

hej Wam... Ja się bardzo cieszę, ze Lizzy wybrała Willa! Chwała jej za to, a jacka zostawcie wolności, perełce i morzu ;].

ocenił(a) film na 8
AnaMaria

hehe Grievious to dobre jest :PP.

AnaMaria

Ana MAria Jck wolny znaczy się jest dla nas!:D hehe
ja mam link do zwiastunu i tłumaczenie u siebie na blogu

ocenił(a) film na 10
Piratka_4

dajcie linka do tego zwiastunu bardzo prosze .....

karolcia996

wejdź na mój blog tam masz...tutaj nie damy bvo znowu skasują ten temat!:D

Cpt_Pchelka

bleeech!!! niech sami siebe najlepiej skasuja xD

ocenił(a) film na 8
karolcia996

Wiem wiem Pchełko... już skomentowałam, przeczytałam i wogóle!! Normalnie czuje dzisiaj ze żyje! :P A o tym, ze Jack może być dla nas to nie pomyślałam..., ale podaoba mi się ta opcja :P. Pytanko.., jestes może na gg?? :PP

AnaMaria

teraz juz jestem!:D heheh
pewnie wszystkie opcje które zaproponuje sa świetne:D hehe

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

a mogłabys podać link na twojego bloga???

wera21212

kliknij na mój avek , na moja nazwe i dojdziesz:D sama/...na mój blog na FW
http://www.filmweb.pl/user/614891/Pche%C5%82ka.html

Cpt_Pchelka

A nie wiadomo czy z willem...
z Jackiem też się całowała :D
Zresztą nigdy nie wiadomo- kobieta zmienna jest niepraważ?

A teraz czekajmy na angielską wersję językową(na film też)

Liriel_

angielska wersaja językowa bedzie z pewnościa :D mniamusna..
nie no ale aktorzy powinni miec swoje głosy!!!
Jack bez tego zadziornego akcentu to jak nie on...
a ten smiech Barbossy na koncu to mnie powala...:D :D

Cpt_Pchelka

Wie kto może jak się nazywa utwór w 2 połowie zwiastuna ???

Grievous

nikt tego nie wie...ale jak ktos się dowie to ja też licze na cynk co to jest...bo utwór jest zarąbisty!

Cpt_Pchelka

coś mi się zdaje że ten smeich to chyba naprwde geoffrey rusha xD boże oglądam oglądam i naogladac się niemoge xD

S_R_Corpse

Ach proszę....
Pragnę nowych tekstów Jacka Sparrowa, wypowiedzianych jak zawsze w niesamowity sposób przez Deppa....

Piratka_4

No i co z tego, że całowała się z Willem? Nie robiła tego też w zwiastunie z 2 części? A wszyscy wiemy, co było później. Nie sądzę żeby rozwiązanie tego trójkącika miłosnego twórcy zaserwowali nam już w trailerze. To by było zbyt proste :). Ja tam mam nadzieję, że Elizabeth będzie z Jackiem, pomimo tego że jest to mało prawdopodobne (w końcu to disneyowska produkcja).

Jag_2

NO CÓŻ... własnie dlatego że jest to disneyowska produkcja uważam że Will i Elizabeth na koniec sie pobiora i wszyscy bedą happy ...
Ale mimo wszystko Jack i Elizabeth bardziej mi do siebie ie pasują!:D :D
pozatym nie wiem czy wspominałam moja teorie na temat związku Willa i Lizzie...
Pytanie do dziewczyn: która z was poślubiłaby kolege z podwórka:D
Pytanie do facetów; który z was poslubiłby koleżanke z dzieciństwa:D
ekhem---no coments!:D

Cpt_Pchelka

Zgadzam się - no comments :)
Też uważam, że Jack i Elizabeth lepiej do siebie pasują - pomiędzy nimi wyczuwa się chemię, co w przypadku Willa i Lizzie nie da się powiedzieć.
Wierzę w Teda i Terry'ego - powiedzieli przecież, że koniec nie będzie taki jakiego wszyscy mogą się spodziewać. Poza tym sam zwiastun sugeruje, że ten film będzie mroczniejszy i przeznaczony dla bardziej dorosłych odbiorców :) Zresztą zobaczymy, wszystko okaże się w maju :).
Taki off-topic: Jest jakaś stronka lub forum(polskie,bo znam angielskie) dla osób wspierających pairing Jack/Elizabeth?

Jag_2

Kurcze nie ma..no trzeba by załozyć!:D

Jag_2

W ogle Terry i Ted powiedzieli wszystko tak nie jednoznacznie.Film skonczy sie nieprzewidywalnie może to tez oznaczac że któryś z bohaterów umrze:/ no ale cóz...pozostaje wszystko w rekach scenariusza:D lol..
poczekamy do premiery zobaczymy!

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Ludzie, teksty mówią same za siebie. Między nimi może coś jednak być:
[Lizzie] : Nic by z nas nie bylo.
[Jack]: Powtarzaj to sobie czesciej.
No, i jak Will ją zapytał, czy za niego wyjdzie, to nie podała mu odpowiedzi, mówiąc, że to nie jest odpowiedni moment na takie pytania.
Oby Jack i Lizzie byli razem, niech nas zaskoczą ;P

TheCloudEater

brawa dla tej pani pod pseudonimem "The Black Pearl" -geniusz

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

No cóż wchodze sobie na filmweb, już któryś raz dzisiejszego dnia i okazuje sie że trailer już jest!!! podajcie mi linka do niego please !!! moje gg - 9213357

Cpt_Pchelka

my Polacy oprócz pana giertycha i vodki:D mamy tez inną faze: w wiekszości państw eu ssrodkowej i wschodniej filmy sa w wersji z dubbingiem.
bez urazy ale wg mnie tylko idiota oglądałby piratow z duubbingiem dzie Jackiem byłby c. Pazura.... błeee
Cieszmy sie zesmy Polacy:P
pozdro

TheCloudEater

No właśnie, a Lizzie w momencie gdy Will zadaje to pytanie, nie wydaje się być zbytnio uszczęśliwiona. Kto wie, jak wygląda cała rozmowa?
BTW gdy Elizabeth ląduje w wodzie czy nie krzyczy "Jack!"? Głos jest w tym momencie wyłączony, kurcze ciężko czytać z ruchu ust :)
Ale to tylko takie teorie spiskowe :P...
Ech, chyba nie wytrzymam do końca maja... ;)

Piratka_4

e tam mnie obydwoje rajcuja wiec niewazne z ktorym wazne zeby mial boska klate

stonoga55

ja nie lubie Blooma więc to mi nie jest wszystko jedno!:D

Piratka_4

Proszę, zwaistun z dodanym polskim tłumaczeniem:

http://www.youtube.com/watch?v=dWmnkTtLoL8

przemol919

przemol919 nie chce się chwalić ale to On wstawiał napisy:)
pozdro

Pirat_9

Potwierdzam ;)
Ja to Żbiku ;)
Ale siedziałem nad tym z kilka godzin :)

ocenił(a) film na 10
Piratka_4

No ja też myślę, że Will i Lizzy będą razem. Trochę nad tym myślałam i doszłam do wniosku że ten wątek może być taki: w pierwszej części pokazany jest "rozwój" ich uczuć, w dwójce ich miłość jest wystawiona na próbę w trzeciej części też ale na końcu będą razem bo Jack kocha morze ale wydaje mi się, że zazdrości Willowi dziewczyny która go kocha i jest w stanie się dla niego poświęcić więc sobie pewnie jakaś znajdzie (np. Ana Maria)