Po obejrzeniu zwiastunu widzę wyraźnie jedno. Elizabeth całującą się z Willem. Wolę by była z nim niż ze Sparrowem :D
to raczej od początku było oczywiste!:D hehe..
no ale zawsze pozostawała nadzieja na cos więcej miedzy J/E ..
hehe ale i tak od poczatku wiadome było że Liizzie bedzie z Willem
((jak dla mnie wciąz obstawiam przy wersji Will do wora a wór do jeziora))
no ale ja nierozumiem :D co im szkodzi ze ten link :D? dzieki ruskim możemy chociaz go oglądac ^^ chwała im za to xD!
hej Wam... Ja się bardzo cieszę, ze Lizzy wybrała Willa! Chwała jej za to, a jacka zostawcie wolności, perełce i morzu ;].
Ana MAria Jck wolny znaczy się jest dla nas!:D hehe
ja mam link do zwiastunu i tłumaczenie u siebie na blogu
Wiem wiem Pchełko... już skomentowałam, przeczytałam i wogóle!! Normalnie czuje dzisiaj ze żyje! :P A o tym, ze Jack może być dla nas to nie pomyślałam..., ale podaoba mi się ta opcja :P. Pytanko.., jestes może na gg?? :PP
kliknij na mój avek , na moja nazwe i dojdziesz:D sama/...na mój blog na FW
http://www.filmweb.pl/user/614891/Pche%C5%82ka.html
A nie wiadomo czy z willem...
z Jackiem też się całowała :D
Zresztą nigdy nie wiadomo- kobieta zmienna jest niepraważ?
A teraz czekajmy na angielską wersję językową(na film też)
angielska wersaja językowa bedzie z pewnościa :D mniamusna..
nie no ale aktorzy powinni miec swoje głosy!!!
Jack bez tego zadziornego akcentu to jak nie on...
a ten smiech Barbossy na koncu to mnie powala...:D :D
nikt tego nie wie...ale jak ktos się dowie to ja też licze na cynk co to jest...bo utwór jest zarąbisty!
coś mi się zdaje że ten smeich to chyba naprwde geoffrey rusha xD boże oglądam oglądam i naogladac się niemoge xD
Ach proszę....
Pragnę nowych tekstów Jacka Sparrowa, wypowiedzianych jak zawsze w niesamowity sposób przez Deppa....
No i co z tego, że całowała się z Willem? Nie robiła tego też w zwiastunie z 2 części? A wszyscy wiemy, co było później. Nie sądzę żeby rozwiązanie tego trójkącika miłosnego twórcy zaserwowali nam już w trailerze. To by było zbyt proste :). Ja tam mam nadzieję, że Elizabeth będzie z Jackiem, pomimo tego że jest to mało prawdopodobne (w końcu to disneyowska produkcja).
NO CÓŻ... własnie dlatego że jest to disneyowska produkcja uważam że Will i Elizabeth na koniec sie pobiora i wszyscy bedą happy ...
Ale mimo wszystko Jack i Elizabeth bardziej mi do siebie ie pasują!:D :D
pozatym nie wiem czy wspominałam moja teorie na temat związku Willa i Lizzie...
Pytanie do dziewczyn: która z was poślubiłaby kolege z podwórka:D
Pytanie do facetów; który z was poslubiłby koleżanke z dzieciństwa:D
ekhem---no coments!:D
Zgadzam się - no comments :)
Też uważam, że Jack i Elizabeth lepiej do siebie pasują - pomiędzy nimi wyczuwa się chemię, co w przypadku Willa i Lizzie nie da się powiedzieć.
Wierzę w Teda i Terry'ego - powiedzieli przecież, że koniec nie będzie taki jakiego wszyscy mogą się spodziewać. Poza tym sam zwiastun sugeruje, że ten film będzie mroczniejszy i przeznaczony dla bardziej dorosłych odbiorców :) Zresztą zobaczymy, wszystko okaże się w maju :).
Taki off-topic: Jest jakaś stronka lub forum(polskie,bo znam angielskie) dla osób wspierających pairing Jack/Elizabeth?
W ogle Terry i Ted powiedzieli wszystko tak nie jednoznacznie.Film skonczy sie nieprzewidywalnie może to tez oznaczac że któryś z bohaterów umrze:/ no ale cóz...pozostaje wszystko w rekach scenariusza:D lol..
poczekamy do premiery zobaczymy!
Ludzie, teksty mówią same za siebie. Między nimi może coś jednak być:
[Lizzie] : Nic by z nas nie bylo.
[Jack]: Powtarzaj to sobie czesciej.
No, i jak Will ją zapytał, czy za niego wyjdzie, to nie podała mu odpowiedzi, mówiąc, że to nie jest odpowiedni moment na takie pytania.
Oby Jack i Lizzie byli razem, niech nas zaskoczą ;P
No cóż wchodze sobie na filmweb, już któryś raz dzisiejszego dnia i okazuje sie że trailer już jest!!! podajcie mi linka do niego please !!! moje gg - 9213357
my Polacy oprócz pana giertycha i vodki:D mamy tez inną faze: w wiekszości państw eu ssrodkowej i wschodniej filmy sa w wersji z dubbingiem.
bez urazy ale wg mnie tylko idiota oglądałby piratow z duubbingiem dzie Jackiem byłby c. Pazura.... błeee
Cieszmy sie zesmy Polacy:P
pozdro
No właśnie, a Lizzie w momencie gdy Will zadaje to pytanie, nie wydaje się być zbytnio uszczęśliwiona. Kto wie, jak wygląda cała rozmowa?
BTW gdy Elizabeth ląduje w wodzie czy nie krzyczy "Jack!"? Głos jest w tym momencie wyłączony, kurcze ciężko czytać z ruchu ust :)
Ale to tylko takie teorie spiskowe :P...
Ech, chyba nie wytrzymam do końca maja... ;)
No ja też myślę, że Will i Lizzy będą razem. Trochę nad tym myślałam i doszłam do wniosku że ten wątek może być taki: w pierwszej części pokazany jest "rozwój" ich uczuć, w dwójce ich miłość jest wystawiona na próbę w trzeciej części też ale na końcu będą razem bo Jack kocha morze ale wydaje mi się, że zazdrości Willowi dziewczyny która go kocha i jest w stanie się dla niego poświęcić więc sobie pewnie jakaś znajdzie (np. Ana Maria)