Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

...oglądałem pierwszą część Piratów z Karaibów i mi się bardzo podobała (szczególnie rola Johnn'ego Deppa)dwójki jeszcze nie widziałem, ale na trójkę chętnie bym się przeszedł do kina. A co do czwartej częsci to lepiej żeby jej nie robili-pewnie popsuje cały efekt, lub bedzie jedną z najgorszych częsci. PZDR for all :-)

ocenił(a) film na 7
shorty_2

Czy musiałeś zakładać nowy temat, żeby podzielić się z nami tą informacją? Nie widzisz, jaki tu śmietnik? Miło, że Ci się podobało.

ocenił(a) film na 10
karaiby

a co ci to przeszkadza?? co nie można juz swojego tematu założyć?? nie przesadzaj.... a co do ciebie shorty ;) 2 cześć jest zaje**ista polecam ;] i nie zwlekaj bo obejrzeć 3 cześć nie oglądając 2 to duuuża strata ;] i lepiej wiedziec o co chodzi ;p pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
___Ylona___ania9970

A ja tam sądze ze karaiby maja racje... pełno tkich tematów jak "Kocham Pirotów z Karaibów" "Piraci są do bani" "świetny fil" "film jest głupi" "Uwielbiam Piratów z Karaibów" i masa inyych... ktoś sie niedawno cieszył, że mamy już 500 komentarzy... atak naprawde to jakies 30% tego to są właśnie te same tematy tyle ze inaczej ujęte

ocenił(a) film na 10
Ashen

wybaczcie za litreówki itp. od wczorajszego filmu mam problemy z pisaniem;)

ocenił(a) film na 7
Ashen

Chodzi o to, że mógł wyrazić swoje zdanie w innym temacie, bo jest wiele podobnych. Nie chcę nikomu odbierać żadnych praw- nie mam do tego prawa:)

Vanes, zaciekawiłaś mnie. Jaki to był film?

ocenił(a) film na 10
karaiby

<żart!!!!! nie brać tego do siebie> pewnie obejrzała zabójczą lalkę czaki 10 i się ręce się trzęsą:P

ocenił(a) film na 10
karaiby

Ej no przestańcie w końcu się o to droczyć przytoczę tutaj słowa mojego dobrego znajomego co mi niegdyś powiedział ,,co było, a nie jest nie pisze się w rejestr" tak wiec po co roztrząsać tą sprawę skoro i tak już na to się nic nie poradzi? :) Poza tym... kolego nie zwlekaj z obejrzeniem drugiej części, bo tego później na trójce pożałujesz. A tego byś chyba nie chciał :) Po prostu nie będziesz wiedział o co biega naprawdę uwierz mi na słowo :)