Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Wcale sie z tego powodu nie ciesze;/ Po co komu kolejna część walniętego Jacka?!!? Depp i Depp przez 2 godziny.... to będzie totalne wariactwo! Skoro nie będzie Keiry, to dla wielu ten fanów ( o nasz tu mówię załogo CS) ten film skończy się na trzeciej części. Czasy i świetlność Jacka Sparrowa przemineły, bo za dużo tego kretyństwa! Piraci bez 2 głównych postaci (za Willem płakać nie będe nawet odwrotnie) to nie Piraci z Karaibów... ;(

ocenił(a) film na 6
LadyPiratQQa

Jak dla mnie wątek E&W może się skończyć, nie będę za nimi płakać. Zawsze myślałam, że będą chcieli nakręcić 4 część, ale nie tak szybko... Z 3 częścią się tak spieszyli i niestety z tego pośpiechu nic dobrego nie wyszło. Mam nadzieję, że jakoś poważnie do tego podejdą, chociaż nie za bardzo wiem, co mogłoby się w tym filmie znaleźć. Może jednak jeszcze z tego zrezygnują?

ocenił(a) film na 3
Wkurzona_Lunatic

Jestem przeciwny cz.4, ale jak dla mnie brak Keiry to (obok braku Blooma) największa zaleta tej wiadomości :) Bez lalusiowato-pedałkowatego Willa i plastikowo-bezpłciowej Elizabeth moze być naprawdę dobrze.
Acz jednak jestem filmowi przeciwny, bo jeśli miałby być równie słaby jak trójka, to... kończcie waśc, stydu oszczędźcie.

ocenił(a) film na 8
JaszczurXP

A dla mnie właśnie brak tych aktórw jest jedynym minusem tego pomysłu :P:P

Baikadent

A według mnie wątek Liz i Willa był definitywnie zakończony w 3 części, więc lepiej będzie, że już ich nie będzie ;). Ok, Elizabeth była jedna z ciekawszych postaci, ale skoro Keira nie chce jej grać, to nikt jej nie zmusi ;p.
Ogólnie jestem przeciwko tej kolejnej części.

ocenił(a) film na 8
Lady_From_Burton_World

Pierwsze słyszę, że Keira nie chce grać tej roli.... skąd masz takie wiadomości..?

ocenił(a) film na 10
Baikadent

Tak piszą na portalach ale ja do końca w to nie wierze bo nieraz sie wypowiadała ,że lubi tą role:) Postanowiłam ,że jak ona nie zagra to dla mnie skończy sie na trójce;/

Jestem pewna ,że Keira:*:* zagra:):):):):):):):):):):):):*:*:*:*:*:*:*

ocenił(a) film na 10
LadyPiratQQa

A ja sie ciesze. Ja ten film i tak ogladalam tylko dla talentu Johnnego Deppa a nie dla pedala (czyt. Orlando Bloom)