Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Chciałabym przedstawić taki nikły, nieważny szczegół. Otóż, moi drodzy, co może wydawać sie trochę niezrozumiałe i zagadkowe - premiery Piratów jeszcze nie było. Nie. (nie) <nie> "nie" ~nie~ |NIE| +nie+ -nie-

NIE było.

Tak też myślę, że ocenianie, jakiekolwiek porównywanie z czymkolwiek gdziekolwiek (spiderman NA PRZYKŁAD), jaranie się szczegółami, jest odrobinkę nie na miejscu.

Nauczyłam sie tolerować w miarę tematy dotyczące przewidywania potencjalnych związków, wzdychania na temat Jacka, Willcia, Keirci, Komodora, meduz, momentów zwiastunu, ALE myślę, że zrobiło się tu już naprawdę nie do wytrzymania i czas wziąć się w garść, naćpać się, wpaść w trans lub sen ZIMOWY do czasu premiery, cokolwiek, byleby spokojnie przeczekać tę niewielką odległość czasową, dzielącą nas od potc3.

Pozdrawiam Janis Joplin.

sperma

Zgadzam sie w pelni z Toba...

ocenił(a) film na 7
sperma

A ja już któryś dzień siedzę z tą wątrobą w rękach i nie wiem, który kawałek podnieść do góry, bo Sperma mi nie napisała... (na innym temacie)

karaiby

Możesz już schować wątrobę, zaszła zmiana - należy podnieść kowadełko.

ocenił(a) film na 7
sperma

Co za ulga. Bo to dziwnie wyglądało, jak tak siedziałam, a jeszcze dziwniej na ulicy. Ten grymas zniesmaczenia na twarzach... Rozmarzyłam się trochę, przepraszam. No ale teraz już po wszystkim. Już nic nie podnoszę, trudno- to zbyt niewygodne.