Na jednej stronie znalazłem wzmiankę na temat tytułu trzeciej części "Piratów z Karaibów". To nic pewnego. Trzecie część może, ale nie musi nazywać się - "Pirates of the Caribbean - The Legend of Devil's Throat".
Powtarzam - to nic pewnego.
ja za to na jednej z zagranicznych stron odnazlazłam nazwe ( 3 czesci filmu) "Pirates of the Caribbean- The Life of Captain Sparrow"
film ma całkowicie odbiegac od 2 poprzednich czesci, ktore sa ze soba powiazne.. ( to wszytsko to tez nic pewnego)
Więć tak FroM Helu, czy jak ty się zwiesz, to co napisałeś jest kretyństwem, skoro wyżej jest napisane "Trzecia część Piratów z Karaibów ukaże się pół roku po cześci drugiej i tak jak to miało miejsce w serii Matrix, BĘDZIE ZAKOŃCZENIEM PRZYGÓD NASZYCH BOCHATERÓW." więc dlaczego weług Ciebie ma zupełnie odbiegać, skoro to będzie kontynuacja poprzednich części?
A ja właśnie przeczytałam na onecie, ze podtytul ma brzmiec "Koniec świata" ("World's end") :))
Zgadzam się z kormoranką! Ja też czytałam, że będzie to "Koniec świata", choć mi bardziej pasuje "Kraniec świata"... Kaileena
Wersja Kaileeny ,,Kraniec świata'' jest całkiem realna. W końcu to film o piratach! Na onecie jest mowa o podtytule ,,Koniec świata''. Jak myślicie o co ty chodzi?
To proste Jack znajdzie sobie kobiete, no i się z nią chajtnie. Will w tedy do Sparrow'a powie ,,CZYŚ TY OSZALAŁ... JACK SPARROW SIĘ Z TĄ INACZEJ ŁADNĄ KOBIETĄ??'', na to Jack ,,MASZ RACJĘ WILL... TO JEST JUŻ MÓJ KRANIEC ŚWIATA (lub KONIEC ŚWIATA)'' i na tym się skończy :P.
Jak widzicie ja to przyczytałem w kwietniu, teraz jest faktycznie mowa od "Devil's End".
Mam nadzieję, że te sequele będą udanę - bedzie to chyba jedna z moich lulubionych trylogii wtedy :)
Poza tym Depp w byle czym by chyba nie zegrał, już nie mówiąc o całej reszczie z Rushem na czele :D
Zresztą ekpia z jedynki - Czemu miałoby się nie udać?
Tytuł się nie liczy... ważna jest jakoś filmu mimo, że ze Skrzynią Umarlaka delikatnie przesadzili... :D
film bedzie raczej na 100 %, ale na litość boską niech się zastanowią nad tłumaczeniem tytułu
Po polskich tłumaczach niczego nie można się spodziewać. A nuż jeszcze tytuł po prostu przetłumaczą jako "Armageddon" No bo w końcu znaczy to samo, nie? :)
słuchajcie mnie sie tez wydaje ze to bedzie "Kraniec świata" bo jedna z ostatnich kwesti Tiy Dalmy brzmiała mniej wiecej;p:"a poplynelibyście go szukać /czy ratowac??/ nawet na krańcu swiata??" to było coś w tym guście:P
ale mysle że go teraz beda ratowac:) zobaczcie sobie na obsade z 3 czesci:)
Pomylyliście się! Angielski prawdopodobny tytuł (wymieniany na większości stron) to "At world's end", (na końcu/krańcu świata) a nie żaden koniec świata.
Tytul to mnie tam rybka.. Oby film byl utrzymany w podobnej Konwencjii co dwie poprzednie czesci...
Nawet jesli bylybi to : " Piraci z Karaibów Znikniecie Maybacha Rydzyka" , to i tak obejrzycie ten film, zapewniam was.
:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:
Tytuł to będzie kraniec świata. W końcu ekipa Willa i Lizzy wyruszy na kraniec świata by odnaleźć Jacka.