Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Jestem ciekawa co z nami będzie po premierze 3 częśći. Na jakie filmy się przeżucicie,szczerze mówiąc będziemy mi trochę brakowało tego forum :)

ocenił(a) film na 10
Secret_Fairy

bedzie strasznie pewnie stanie sie cos po czym sie nie otrzasne przez tydzien bed lazic z otwarta gemba i ic nie gadac

ocenił(a) film na 9
weraxxx

Ciekawa jestem gdzie będzie można was spotkać

Secret_Fairy

No różnie na u użytkownicy online.Jak zrobisz temacik to wtedy ktoś ci go skomentuje.

ocenił(a) film na 10
Pif_Paf

Myślę, że jeszcze długo, długo będę maniaczką tego filmu, nawet jak już wyjdzie z mody. Niektórzy już teraz czapiali sie mnie, "dlaczego wciąż się tak pasjonuję tymi filmami, przecież są już stare". Nie wiedzą, co to prawdziwa pasja. Nigdy nie przestanę byc fanką tego filmu, choć w przyszłości z pewnością pojawi się parę innych filmów, które mi się spodobają. W tej chwili mam ogromną obsesje na punkcie Piratów z Karaibów (których obejrzałam po raz pierwszy ze względu na mojego ulubionego aktora, J.D. i od tamtej pory jestem ich fanką) i nie wyobrażam sobie, jak zmieni się moje życie, bez tego ciągłego wyczekiwania na kolejną część, bez tych emocji i zniecierpliwienia, które napedzają mnie każdego dnia i swoją drogą, zaćmiewaja mi umysł podczas lekcji. Jedno jest pewne, poprawię się w nauce. ;PPP

TheCloudEater

Były Gwiezdne Wojny, był Alien , był Predator , był Matrix , był Władca Pierścieni . Te filmy są stare i nowe ale nadal mają fanów i nieźle zarabiają . Tak też jest z Piratami ;)

ocenił(a) film na 10
Grievous

Ja tylko cytuję. Sama się dziwiłam, że dla niektórych moich znajomych półroczny film, może być stary ;P

ocenił(a) film na 10
Grievous

Co bedzie po premierze, hmm na pewno zapamietam wszystkie czesci na długo. Bede do nich powracac, wspominac.
Forum pewnie nie zasnie, bo gwaratuję, ze po latach obudzi sie ktos z reka w nocniku i stwierdzi, ze to dobre filmy. I bedzie fanował.
Takich osob bedzie wiele, minelo juz sporo lat od powstania takiego przykladowo "Obcego", a jednak nadal ma swych fanow i nawet leci w Polsacie co roku :)

ocenił(a) film na 8
cry_baby

Ja osobiście jak już zeświruję na punkcie jakiegoś filmu, a tak jest też w wypadku Piratów ;D to mi to nie przejdzie ;) i dobrze o tym wiem ;) bo mam świra na punkcie kilku filmów przez innych uznanych za "Stare" i setki razy już oglądnięte więc nudne. A ja jak mi się podobają to już koniec ;) po prostu zawsze będą mi się podobać i będę je oglądać wciąż i wciąż... ;)

ocenił(a) film na 9
Karola

ja nie wiem co ze sobą zrobie... moim zdaniem fajnie by było gyby stworzyli całą sage historii o "Piratach...".Nie sądze że komuś mogło by się to znudzić bo raczej jak sie cos polubi to trudno zmienić zdanie. Filmów o "Rockym Balboa" było z sześć a wciąż jest kultowym filmem :)

ocenił(a) film na 10
Secret_Fairy

Co będzie się ze mną działo po "Krańcu Świata"?? Hmm... Niewykluczone, że to, co po obejrzeniu na dużym ekranie "Zemsty Sithów". Do tej pory Gwiezdne Wojny są moją ulubioną sagą filmową, a głównie za sprawą III części. ;)