Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

film jeszcze nie jest wyprodukowany a juz 4 osoby przyznaly mu najwyzsza note... a co jak Piraci 3 nie spelnia oczekiwan? Skad mozecie wiedziec czy to rzeczywiscie dobry film?! bezsensu...

Cosimo_Villa_Nova

No to dalej... daj filmowi 1:)....Niektorzy już nawet dodali ten filmo do ulubionych. heh. Na szczęście nie mozna dwa razy ocenic filmu, więc zawsze mozna wystawioną wcześniej ocenę zweryfikować.

ocenił(a) film na 7
5IN

Chcialem tak zrobic ale teraz wyskakuje napis ze nie mozna glosowac na film przed jego premiera. Moze redakcja wreszcie naprawila ten blad

użytkownik usunięty
Cosimo_Villa_Nova

Chyba tylko przy tym filmie, może z uwagi na temat.
Zauważyłem, że na filmweb - film (zwłaszcza kontynuacja jakiejś w miarę popularnej produkcji) przed premierą może mieć i ze 100 głosów, uważam że to strasznie zabawne :)
Zmienić niby można, ale pewnie mało komu będzie sie chciało, o ile w ogóle będzie o tym pamiętał.
Ale chyba nikt tych głosów nie bierze poważnie? Zresztą trudno powiedzieć...

użytkownik usunięty

Sprawdziłem, że chyba jednak nie można głosować jeżeli jest podana konkretna data premiery, dla filmu zapowiadanego na 2005 czy 2006r. bez takiej informacji - przeszkód nie ma...
Ale przy okazji zauważyłem, że pewien film, który miał z 50 głosów, został tych ocen pozbawiony, więc chyba te śmieci są czasem wyrzucane...
ciekawe :P
wystarczy tego bo nie chcę samemu zaśmiecać, chociaż jeden taki temat może i być powinien...

użytkownik usunięty
Cosimo_Villa_Nova

oi tam. wszystkie filmy z johnnusiem sa piekne :*

ocenił(a) film na 7

Trudno sie z tym nie zgodzic... ale mimo wszystko ludzie powinni czekac az obejrza film nim na niego zaglosuja, bo nigdy nic nie wiadomo, a moze okaze sie gniotem...

Cosimo_Villa_Nova

Masz rację. Nawet nie próbowałam dawać temu filmowi żadnej oceny. Wolę czekać i mieć nadzieję, że nie okaże się kompletnym gniotem tak jak to było np. w wypadku Matrix 3... Ale jeśli robią go już tyle czasu, obsada ani reżyser się nie zmienili - pozostaje mi optymizm :) :) :)
Pozdróffffka dla fanów piratów i Księcia Persji... :) :*
Kaileena

Cosimo_Villa_Nova

A co do komenta: "wszystkie filmy z johnusiem są piękne"...
POPIERAM :)
Jeśli zgodził się tam zagrać Johnny Depp - to nie będzie chyba katastrofa. On nie gra w słabych filmach - zauważyliście?...
Kaileena

Kaileena_Farah

mial jedno wpadke w desperado 2,ale i tak jest nr 1 !!!!johnny rulez!!!!

ocenił(a) film na 6
nomiczek

Dziewiąte wrota. Film sam w sobie kiepski, chyba, że go nie zrozumiałem, nie mniej jednak Depp genialnie zagrał.

Szajba

A czy ktoś ogladał sekretne okno?To dla mnie byl dramat......koncowka byla dla mnie tak spieprzona...niemniej Depp ma malo rolek w kiepskich produkcjach, to fakt =]