Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Cruistosy

ocenił(a) film na 6

ja chcialm tylko jedno slowko napisac jakby ktos kiedys sobie przypomnial ze istnieja statek o nazwie cruistosy to dajcie mi znac bo brakuje mi tych spotkan i oczekiwania na film!!! jak juz jest zwiastun to zapomnieliscie o nazej pieknej zalodze o piciu rumu i o plywani i balangowaniu po pijaku!!! Jak znowu bedziemy pisac dajcie mi znac na moim blogu albo cosik tu napiszcie!!! pozdrowionka dla calej zalogi!!! wyzalilam sie teraz ide popic rumu w samotnosci!!!

Eli_6

Po pierwsze ta załoga nazywa się "Curiosity" a nie "Cruistosy" :P, a po drugie oni dla świętego spokoju przenieśli się na prywatny chat, ale nie pamietam linka. Dawno nie odwiedzałam tamtego chatu co prawda... ;PP

Eli_6

Kto zapomniał ten zapomniał.Ja pamiętam!:D hehe..wchodze w weekendyu bo w tygodniu nie mam czasu. najczęsciej na czat...
tak to na FILMWEBIE nie opłaca sie pisac więc nie piszemy tematów tu na forum....
Ale to prawda....dawno nie byłok "wszystkich" razem na czacie..

ocenił(a) film na 6
Eli_6

wiecie co ja tak dawno nie pisalam ze wszystkimi razem ze ja jestem z powroetm za forum!!!! Ale wybor wasz!!!

ocenił(a) film na 8
Eli_6

My z Pchełką nie zapomniałyśmy.. :P. A załoga jest na Czacie albo na forum. Na Filmwebie to zaraz będą nas likwidować itp., itd., itp....

ocenił(a) film na 10
AnaMaria

Ja niestety jestem samiutka na forum, bo chat u mnie nie wchodzi. Szkoda, ze tak mało członków załogi tu zagląda.

Eli_6

Niemartw sie Black Pearl , mi Java nawaliła i też mi czat nie wchodzi. Mamy dwa fora i tam powinnniśmy pisać !!

ocenił(a) film na 8
Jacek_Wrobel

Ja nie zapomniałam !!!!!!! Pamiętam o załodze i o forum (szczególnie tym założonym przez Pchełkę) a z chatem mam czasem problemy więc nie zawsze mogę tam wejść
Ale o Curiosity nie zapomniałam!!!!!

ocenił(a) film na 10
Karola

A ja to w ogóle nie wiem o żadnym czacie więc zamęczam moją manią piracką całe 76 osób z mojej listy gg.I co dziwne słuchają mnie i wynajdują super nowinki:D Pozdrowiomka

ocenił(a) film na 6
Eli_6

wiecie co ja bym dalej pisala na forum trudno najwyzej beda nas kasowac!!! Ale jak pojawil sie zwiastun nie pamietacie jaki byl komentarz!!! "Na ten zawiastun czekalo bardzo duzo osob. Na jednym z forum mieli ponad 2000 postow dotyczacych tego zwiastuna" miej wiecej tak!!!