Możecie mi wyjaśnić jakim sposobem Kraken zdechł ?
pozdro.
Beccket kazał Davyemu Jonsowi zabić Krakena bo był zagrożeniem(kraken)dla kompanii wchodnioindyjskiej a DJ nie mogl odmowic bo byl pod wladaniem beccketa(posiadal jego serce)
Jest coś takiego . Beccket określił to słowami"...kazałem ci uśmiercić pupilka..." no to tym pupilkiem raczej jest kraken. Jak będziesz oglądała trójkę na DVD to zwróć uwagę na ten fragment.
Ps. Podałam jedynie fragment wypowiedzi Beccket'a bo reszty za specjalnie nie pamiętam a przekręcić nie chcę.
Wiem. ;) Chodzi mi o to, że sceny nie pokoazano w filmie. Niedobrze się rozumiemy. :)
Swoją drogą to naprawdę baaardzo szkoda, że tego nie pokozali. :( Jak on go niby zabił? Arszenikiem? Goździkami? :D
Pozdrawiam!
super, dzięki za odpowiedz ;D ale jaki sposobem on go ubił to ja juz nie wiem....special pałers ? xD
a co do tego fragmentu, to rzeczywiscie, nie zrozumialem go, myslalem ze chodzi coś z Jackiem ;D
Pozdrawiam.
Oj, nic Wy nie rozumiecie. Zdechł, bo zjadł Jacka;)). Każdy kto zje Jacka jest SKAZANY NA ŚMIERĆ! ;))))
Rany... Pewnie D. Jones kazał swemu milusiemu zwierzaczkowi w miarę się wynurzyć, i piep***nął z armaty w łeb