Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Czekam.

ocenił(a) film na 10

Z niecierpliwością! :) Być może dla niektórych ten film jest zbyt banalny i przereklamowany. Mi jednak bardzo przypadł do gustu pomimo, iż jestem wybredna. Kilka razy obejrzałam 1 i 2 część, teraz niecierpliwie czekam na 3 :)

Shashii

Albo mam de ja vu albo taki temat już ktoś zakładał, ba nawet nie pierwszy raz :}
Jesteście niesamowici.

ocenił(a) film na 10
Cyanide

Naród FW baaaaardzo często bezsensownie lubi się powtarzać i niestety tylko zapycha forum nieistotnymi sprawami.A szkoda bo jak się czyta w kółko to samo to można nieco odczuwać znużenie.

ocenił(a) film na 10
Cyanide

trudno przeglądać mi 700 tematów. :] jeśli Cię to tak boli to zadzwoń na niebieską linię. albo mogę Ci podać chusteczkę. tak btw. stało Ci się coś? -.-

Shashii

No to jak Ci trudno to się nie wypowiadaj. Nikt nie powiedział, że na forum będzie łątwo.
Zadzwoniłam, kazali mi zjeść książkę o wędkarstwie- nie pomogło. Czekam na chusteczkę.
Miło, że się martwisz i dzięki, że pytasz, ale pozwól, że nie odpowiem na takie osobiste pytania :}

Shashii

Ja tez czekam na ten film...

ocenił(a) film na 10
Kinomaniak20

Każdy fan "Piratów z Karaibów" czeka na ten film...

ocenił(a) film na 10
Dropsiaczek

tez czekam i to z niecierpliwoscia :D:D:D mam nadzeje ze wytrzymam przez te 3 dni :D:D:D

BK_201

Ja także czekam z niecierpliwością i myślę, że okaże się wielkim hitem kasowym i zarobi więcej niż ten beznadziejny Spider - Man 3.