Z niecierpliwością! :) Być może dla niektórych ten film jest zbyt banalny i przereklamowany. Mi jednak bardzo przypadł do gustu pomimo, iż jestem wybredna. Kilka razy obejrzałam 1 i 2 część, teraz niecierpliwie czekam na 3 :)
Albo mam de ja vu albo taki temat już ktoś zakładał, ba nawet nie pierwszy raz :}
Jesteście niesamowici.
Naród FW baaaaardzo często bezsensownie lubi się powtarzać i niestety tylko zapycha forum nieistotnymi sprawami.A szkoda bo jak się czyta w kółko to samo to można nieco odczuwać znużenie.
trudno przeglądać mi 700 tematów. :] jeśli Cię to tak boli to zadzwoń na niebieską linię. albo mogę Ci podać chusteczkę. tak btw. stało Ci się coś? -.-
No to jak Ci trudno to się nie wypowiadaj. Nikt nie powiedział, że na forum będzie łątwo.
Zadzwoniłam, kazali mi zjeść książkę o wędkarstwie- nie pomogło. Czekam na chusteczkę.
Miło, że się martwisz i dzięki, że pytasz, ale pozwól, że nie odpowiem na takie osobiste pytania :}
tez czekam i to z niecierpliwoscia :D:D:D mam nadzeje ze wytrzymam przez te 3 dni :D:D:D