Będzie czwarta część tylko nie jest pewne kto zagra w niej Willa, bo Orli jak do tej pory nie ma przedłużonego kontraktu:(
Ale wszystkie części jak do tej pory są extra, uwielbiam ten film!!!!!!!!!
Wątpie że bedzie 4 częśc ponieważ Piraci to trylogia, a jak sama nazwa wskazuję ma byc 3 części.
Na Onecie wspominano coś o czwartej częscie (podobno Deppowi już zaproponowano w niej udział). Jednak ja wolałabym aby pozostali przy trzech częsciach. ;D
Racja bo im więcej bedzie części tym (niestety) będą coraz gorsze. Tak jest w moim mniemaniu choc bardzo lubie POTC
Czwarta część będzie?? Dla dobra filmu lepiej żeby nie. Zbyt długie ciągnięcie filmu może wyjść na złe- przykłądem może byś SCARY MOVIE 4 nie ma porównania do poprzednich częsci.
Ja czwartej części mówie NIE .
Tylko jednego zrozumieć nie moge jak może grać ktoś inny Will'a Turner'a jeżeli ta postać już jest przypisana Orlando Bloom'owi. I tą postać rówież kojażymy z tym aktorem. Gdyby nawet była jakakolwiek zmiana w obsadzie to jest to wielka pomyłka.
Napewno nie bedzie 4 części. To by było samobójstwo :D Oczywiście w przenośni...
Zgadzam się :D Ale naprawdę wątpie że zrobili by coś takiego - czylim nagrali 4 częśc. Według mnie to zwykłe ploty.
Przepraszam, mam małą dygresję. czy tematów o tej treści było 200 czy 201?? Liczę i liczę, i nie mogę dojść do jednoznaczego wniosku :(
Z tobą też się zgodzę. ;DD
Jest bardzo dużo powtarzających się tematów.
I właśnie dlatego przydaliby sie modzi. ;]
Ja myśle że było ich jeszcze więcej. Niektórzy to robią aby wznowic dawne tematy, niektórzy by pogadac o tym samym a inni bo nie widzieli tamtych lub nie zdążyli sie na nie wypowiedziec ;D
Zgadzam się z wami
To nie są ploty, bo Disney przyznał, że prowadzą dysputy na ten temat. Z tym wyjątkiem, że jeśli mieliby zrobić kolejną część, to najpawdopodobniej będzie to prequel Klątwy Czarnej Perły, bez Willa i Lizzie. Kontynuacja nie miałaby sensu ze względu na...
!!!UWAGA SPOILERY!!!
...fakt, że Will zajmie miejsce Davy Jonesa, a Lizzie będzie na niego wiernie czekać (co według mnie jest głupim zakończeniem). Z tej dwójki i tak jużby nic nie było.