Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Będzie czwarta część tylko nie jest pewne kto zagra w niej Willa, bo Orli jak do tej pory nie ma przedłużonego kontraktu:(
Ale wszystkie części jak do tej pory są extra, uwielbiam ten film!!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
justa208

Czy możesz zdradzić źródło takiej pewności?

ocenił(a) film na 8
karaiby

Wątpie że bedzie 4 częśc ponieważ Piraci to trylogia, a jak sama nazwa wskazuję ma byc 3 części.

sweetka

Na Onecie wspominano coś o czwartej częscie (podobno Deppowi już zaproponowano w niej udział). Jednak ja wolałabym aby pozostali przy trzech częsciach. ;D

Nesy

*części

ocenił(a) film na 8
Nesy

Racja bo im więcej bedzie części tym (niestety) będą coraz gorsze. Tak jest w moim mniemaniu choc bardzo lubie POTC

justa208

Czwarta część będzie?? Dla dobra filmu lepiej żeby nie. Zbyt długie ciągnięcie filmu może wyjść na złe- przykłądem może byś SCARY MOVIE 4 nie ma porównania do poprzednich częsci.

justa208

Ja czwartej części mówie NIE .

Tylko jednego zrozumieć nie moge jak może grać ktoś inny Will'a Turner'a jeżeli ta postać już jest przypisana Orlando Bloom'owi. I tą postać rówież kojażymy z tym aktorem. Gdyby nawet była jakakolwiek zmiana w obsadzie to jest to wielka pomyłka.

ocenił(a) film na 8
Nimfadora01

Napewno nie bedzie 4 części. To by było samobójstwo :D Oczywiście w przenośni...

sweetka

To by była największa dłupota i porażka Walt'a Disnep'a. Wystarczą trzy części w zupełności.

ocenił(a) film na 8
Nimfadora01

Zgadzam się :D Ale naprawdę wątpie że zrobili by coś takiego - czylim nagrali 4 częśc. Według mnie to zwykłe ploty.

Nimfadora01

Zgadzam się. Co za dużo, to niezdrowo. ;D

Nesy

Przepraszam, mam małą dygresję. czy tematów o tej treści było 200 czy 201?? Liczę i liczę, i nie mogę dojść do jednoznaczego wniosku :(

sperma

Z tobą też się zgodzę. ;DD

Jest bardzo dużo powtarzających się tematów.
I właśnie dlatego przydaliby sie modzi. ;]

ocenił(a) film na 8
Nesy

Ja myśle że było ich jeszcze więcej. Niektórzy to robią aby wznowic dawne tematy, niektórzy by pogadac o tym samym a inni bo nie widzieli tamtych lub nie zdążyli sie na nie wypowiedziec ;D
Zgadzam się z wami

użytkownik usunięty
justa208

Coś też wspomnieli o tym w Tele Tygodniu, ja myślę, ze jednak będzie...

A ja osobiście wręcz chciałabym aby byłą czwarta czesc...

ocenił(a) film na 10
nicole_b

To nie są ploty, bo Disney przyznał, że prowadzą dysputy na ten temat. Z tym wyjątkiem, że jeśli mieliby zrobić kolejną część, to najpawdopodobniej będzie to prequel Klątwy Czarnej Perły, bez Willa i Lizzie. Kontynuacja nie miałaby sensu ze względu na...
!!!UWAGA SPOILERY!!!
...fakt, że Will zajmie miejsce Davy Jonesa, a Lizzie będzie na niego wiernie czekać (co według mnie jest głupim zakończeniem). Z tej dwójki i tak jużby nic nie było.

ocenił(a) film na 10
justa208

Jedno małe sprostowano, to nie Bloom nie zagra w czwartej części lecz Keira Knightley :D jestem tego pewna? z wiadomych źródeł od wielu fanów tej aktorki :D