Czekam i czekam na jakieś wiadomości o next części a tu nic. Po premierze 3 części media zapewniały że ukaże sie niedługo, no cóż jakoś nic nie wskazuje na kolejną premiere...
Pirates of the Caribbean 4: The Fountain of Youth Teaser tak słyszałam , że ma nazywać się nowa część ale nie wiem czy to prawda może i by nakręcili bez problemu nową część ale aktorzy nie chcą grać w kolejnych częściach
Ale nie rozumiem czemu nie chcą grać. Wiem ,że nie chcą być kojarzeni tylko z jedną postacią ,ale powinni to zrobić dla nas, dla fanów:) Błagam, nie uważajcie po moim komentarzu ,że chce żeby ta część powstała, bo mam co do tego obojętne zdanie. I chce żeby powstała i niechce jak już pisałam w innych komentarzach na ten temat.
A ja rozumiem, ze nie chcą grać. Prawda jest niestety taka, że historia Jacka, Willa i Elizabeth już się zakończyła. Morza oczyszczono z antypirackiego zła, Holender ma kapitana, Lizzie wychowuje dziecko, Jack pływa po świecie. Czwarta część będzie mocno "naciągana". Nie dziwota, że aktorzy nie chcą ryzykować "plamy".
Może i zabrał statek, ale Jack ma mapę;p.
Kolejna część rzeczywiście byłaby mocno naciągana. Zastanówmy się logicznie o czym mogłaby być. Nie sądzę, że Depp dałby się wrobić w część tylko i wyłącznie o podróżach Sparrowa a wszyscy spekulują, że własnie o tym ma być ta czwarta część. Film ten mógłby dużo zepsuć i można by tworzyć po nim kolejne części bez końca. Chyba, że Jack dałby się uśmiercić czego bardzo bym nie chciała:). Lepiej cieszyć się z oglądania trzech poprzednich.
Rush powiedział niedawno, że scenariusz do czwartej części już powstaje;) i że on w niej zagra na pewno i że jest już podekscytowany na myśl, co przydarzy się Hectorowi. Z kolei dzieci Deppa uwielbiają "Piratów...", a i sam Depp lubi grać Jacka, więc myślę, że i on zagra.