Już za 18 dni stanie się to na co czekamy. Film Piraci z Karaibów Na Krańcu Świata wejdzie do kin. Już się nie moge doczekać jest to dla mnie chyba najlepszy film zaraz po (Władcy Piescieni)i wierzę <że ten film będzie równie doskonały jak poprzednie
POZdROwNIENA Dla WsZystkIch FaNóW pIraTÓW..........
Och...
Coraz bliżej :) Ale co to dla nas? Tak długo czekaliśmy na zwiastun, że te 12/18 dni przeleci.... :D
Premiera światowa jest 25. 19 maja jest tylko jednorazowy pokaz w Disneylandzie. Ale może dotrą jakieś recenzje do nas.
Ja i tak na premierę się nie wybiorę xD Jakie według was będą najlepsze filmy roku ? Jak dla mnie na pewno Piraci wyścigną całą resztę , 300 i Ghost Rider byli spoko , czekam na Transformers , Resdent Evil 3 i Shrek Trzeci ...
A co SM3 ? Film miał być taki znakomity a spaprali go na całego . A poprzednie części były świetne ...
mnie gowno obchodzi że Spider-man sie nie udał.A tak wogule to czekam na POTC.Jestem fanem POTC i Spider-mana
juz od 2003 czekam na POTC3 =) nareszcie tylko kilkanascie dni mm ;]
taa.. spidera podobno spaprali.. musze obejrzec
Hah. ;D No to się wyczekałaś. ;PP
A co do SM3, to ja osobiście nie lubię filmów tego typu, a z tego co widziałam na reklamach w tv to efekty specjalne nie prezentują się zbyt ciekawie. Główny bohater chwilami wygląda jak gumowa, czerwona żelka, która wygina się we wszystkie strony. ;DD Ale to oczywiście kwestia gustu. ^^ Poza tym to forum filmu POTC, więc mówmy o nim. ;]
ludzieee 12 dnii kurde juz niemoge się doczekać.Aż do szkoły sie niechce chodzić ;p
Jeszcze 10 albo 9 dni, zależy czy ktoś liczy z 25 czy bez ;) A jeśli ktoś idzie 24 na pokazy przedpremierowe to jeszcze 9 albo 8 dni ;D ^^
Już osiem do premiery(w Polsce) :).Jak myślicie czy Keira w końcu wystąpi w czwórce piratów(jeśli będzie kolejna część oczywiście).