Mam propozycje!!! na naszym chacie wszyscy bardzo rzadko sie widujemy!!! to znaczy moge sie zalorzyc ze niektorzy bardzo dawno ze soba nie pisali wiec mam propozycje!!!
Ustalmy godziny glownych spotkan!!!! a jesli ktos bedzie chcial wejsc do niech wchodzi!!!! Niewiem czy to cosik pomoze ale... no w kazdym razie wyrazcie swoje zdanie!!!
Oddana kucharka pokladowa
Eli :D
Hmm..ja jestem za:
od 19- i później..
to są dla mnie najlepsze godziny.... i najczęściej w weekendy nie wyrabiam sie w ciągu tygodnia w czasie chodzenia do szkoły :P
Dziękuje Eli za propozycje myślę że nie jest najgorsza
pozatym bedzie wiadomo ile trzeba ugotowac ....:D heheh
p.S wróciłam na forum curiosity..hehe...bo po bólach i męczarniach udało mi się wreszcie zalogowac!:D Bye
Odpowiedź spoza załogi.Szkoda że ten wasz chat to tylko dla elity jest i nie przyjmujecie nowych załogantów na wasz pokład.Być może pisząc takie ogłoszenia nie jesteście świadomi tego że tym którzy by chcieli dołączyć o mało serce nie pęknie bo nie mają takiej możliwości.No to tyle co chciałam napisać.Wracam na moją samotną wysepkę gdzieś daleko stąd rozmyślać nad próbą ucieczki przy flaszce przedniego rumu.Pozdrawiam.
Ależ Arienati, przyjmujemy zgłoszenia do załogi, tu na filmwebie. Musisz wejść na profil Curiosity (nasz stateczek) i zgłosić się w temacie od rekrutacji. ;PPP
Po ciężkim i długim kopaniu...wreszcie dokopałam się do Waszego statku.Teraz już wiem co i jak.Dzięki za naprowadzenie.Pozdrowionka.
Tylko mi pomóżcie dokopać się jeszcze do Waszego czata a na mnie będziecie mogli liczyć.Bo szukam i szukam i zaraz od tego szukania oślepnę do reszty.Ratunku pomocy Stara Ari nadaje s.o.s!