Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399336
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Tak powinna skończyć się trylogia "Piratów z Karaibów". Nie powinno się już kręcić czwartej części.

ocenił(a) film na 8
Pawel_eS

Popieram co do czwartej czśći, że nie powinna być kręcona!! Ale co do zakończenia to był bardzo smutny. Barbossa przeją Perłe, Jack skończył na małej łódeczce podśpiewując "Jesteśmy diabłami, czarnymi owcami" popijając przy tym rum. Will zrobił dzieciaka Elizabeth, która jeszcze miała strzec skrzyni umarlaka. A Will skończył jako kapitan Latającego Holendra. Smutne zakończenie. Ale nie powinni już dalej kręcić części. Bo by zrypali to co zrypali!!

_Anusia_

a co do Jacka i jego smutnego końca na małej łódzce, to co sie martwić? Czy on sobie kiedyś nie dał rady? ;)
Ma mape i kolejne przygody przed sobą, aczkolwiek i tak uważam, że nie powinny być nakręcone.

Pawel_eS

Całkowicie się zgadzam! Może i rzeczywiście Piraci są fajni i chciałoby sie ich oglądać w nieskończoność, ale potem się zrobi taki tasiemiec jak z Magdy M. (:P)
Poprostu takie zakończenie jest jak najbardziej świetne i nie trzeba nic dodawać. Fajnie właśnie że trzeba troche pogłówkować, a nie prostolinijny happyend.

ocenił(a) film na 10
Pawel_eS

Uważam ze każda kolejna część niszczy cala tą magie,którą wytworzyła pierwsza cześć...
Widziałam już wszystkie części i doszłam do wniosku ze nie powinny powstać ani część druga ani trzecia, a tym bardziej czwarta!
Oczywiście film jest świetny, ale pierwsza część niezaprzeczalnie najlepsza, a kolejne części po prostu to psuja:(

Zdziwiło mnie to zakończenie, takie trochę refleksyjne...
A Jack Sparrow sobie poradzi bo jest wielkim szczęściarzem, hehe;)

ocenił(a) film na 8
OOOooo_BeAtKa_oooOOO

Tak wiadomo, że Jack sobie poradzi jest bardzo cwany;) I zgadzam się z waszymi zdaniami co do 4 części. POWIEDZMY PIRATOM NIE!!!!!!!! Już taki opis miałam na gg moim;) Nie powinna być kolejna część. NIE NIE NIE !! Niech sobie zrobią jakieś przygody Jacka Sparrowa czy coś w tym stylu, ale piratów pozostawcie Trylogią. Jedynka RLZ, dwójka Super, trójka nie podobała mi się. No ale na ten temat już się wszędzie wypowiadałam. Pozdrawiam was piraci]:->

_Anusia_

ty człowieku chory jesteś co ty niechcesz 4 części lecz sie bo ja chce żeby jeszcze było ich 150

Monika_Bloom

bez przesady z tymi 150 częściemi bo to moda na sukces wyjdzie

Cpt_Pchelka

Jak mówiłam jestem za czwarta częścią-ale nie teraz za pare lat :P

ocenił(a) film na 9
Cpt_Pchelka

ja myśle że powinna powstać 4 część ponieważ jest wiele wątków które nie zostały rozwiązane :)

Cpt_Pchelka

o tak, mogłyby zostać nakręcone po latach np. przygody syna Willa ;d i by trochę powyjaśniali ;p

lKiaral

nom ale zeby tam troche johnny'ego było xD i żeby to "po latach to nie było za powiedzmy, 50 lat :D