Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Co się z nią dzieje? Najpierw znalezienie chłopca, potem kradzię medalionu. Ona ciągle robi coś czego nie powinna!(oprócz ratuku) Ostatnio chciała się ężenić, a potem calowała się Deepem. Biedny Will jak on to znosi ciekawe co zrobi w trzeciej części tego jakże wspaniałego, moim zdaniem filmu (bo aż chcę się oglądać)??
Trzeba się nad tym poważnie zastanowić!!

ocenił(a) film na 10
anetka_kurczak

Po pierwsze, Elizabeth nie mogłaby się ożenić (chyba, że jest transwestytą). Po drugie, nie całowała się z Depp'em, tylko z Jack'iem Sparrow'em (trzeba zachować różnice pomiędzy realizmem, a fikcją). A tak wogóle Will zasłużył sobie na "prztyczek w nos" (jeśli można to tak nazwać) i na o wiele więcej. Ci, co przeczytali scnariusz (w tym i ja) mają niejakie pojęcie o wydarzeniach w części trzeciej, ale to też zaledwie zarys całego obrazu. Całą prawdę poznamy dopiero w dniu premiery. ;PPP

anetka_kurczak

A po co?

Myślałam, że całowała się z Jackiem i to dla ocalenia załogi... No ale czegoż nowego się człowiek nie dowie na filmwebie... Z Deeeeepem- to ciekawe.

Cyanide

Hm... Elizabeth zdecydowanie ciągnie do Jacka. Kompas który pokazuje najbardziej upragnioną rzecz wskazywał na Sparrowa ^^'.

Jak dla mnie Elizabeth jest po prostu niegrzeczna dziewczyną. Od dawna zaczytuje się w książkach o piratach, łasa na przygody i romanse. Na początku związek z Willem mógł być nawet ekscytujący. W końcu - to kowal, ktoś z trochę niższej klasy społecznej. Ale Jack... pirat, rozpustnik, egocentryk... jednak nadzwyczaj charyzmatyczny i pociągający mężczyzna. Przy nim Will to ciepłe kluchy :P. Szczerze mam nadzieję że ten wątek w trzeciej części rozwinie się na korzyść Sparrowa ;)

ocenił(a) film na 10
Dohikari

Kompas wskazał na Sparrow'a bo Elizabeth chciała wiedzieć przez kogo Will trafił do załogi Davy'ego.

Dohikari

Mysza całkowicie sie z tobą zgadzam, hehehe ;)

ocenił(a) film na 10
Lily15

Mnie najbardziej dobił dEEp ( przepraszam że D z małje litery ale to dlatego zeby bardziej wyróżnić to co jest powalajace) :)