Co się z nią dzieje? Najpierw znalezienie chłopca, potem kradzię medalionu. Ona ciągle robi coś czego nie powinna!(oprócz ratuku) Ostatnio chciała się ężenić, a potem calowała się Deepem. Biedny Will jak on to znosi ciekawe co zrobi w trzeciej części tego jakże wspaniałego, moim zdaniem filmu (bo aż chcę się oglądać)??
Trzeba się nad tym poważnie zastanowić!!
Po pierwsze, Elizabeth nie mogłaby się ożenić (chyba, że jest transwestytą). Po drugie, nie całowała się z Depp'em, tylko z Jack'iem Sparrow'em (trzeba zachować różnice pomiędzy realizmem, a fikcją). A tak wogóle Will zasłużył sobie na "prztyczek w nos" (jeśli można to tak nazwać) i na o wiele więcej. Ci, co przeczytali scnariusz (w tym i ja) mają niejakie pojęcie o wydarzeniach w części trzeciej, ale to też zaledwie zarys całego obrazu. Całą prawdę poznamy dopiero w dniu premiery. ;PPP
A po co?
Myślałam, że całowała się z Jackiem i to dla ocalenia załogi... No ale czegoż nowego się człowiek nie dowie na filmwebie... Z Deeeeepem- to ciekawe.
Hm... Elizabeth zdecydowanie ciągnie do Jacka. Kompas który pokazuje najbardziej upragnioną rzecz wskazywał na Sparrowa ^^'.
Jak dla mnie Elizabeth jest po prostu niegrzeczna dziewczyną. Od dawna zaczytuje się w książkach o piratach, łasa na przygody i romanse. Na początku związek z Willem mógł być nawet ekscytujący. W końcu - to kowal, ktoś z trochę niższej klasy społecznej. Ale Jack... pirat, rozpustnik, egocentryk... jednak nadzwyczaj charyzmatyczny i pociągający mężczyzna. Przy nim Will to ciepłe kluchy :P. Szczerze mam nadzieję że ten wątek w trzeciej części rozwinie się na korzyść Sparrowa ;)
Kompas wskazał na Sparrow'a bo Elizabeth chciała wiedzieć przez kogo Will trafił do załogi Davy'ego.