3 odsłona Piratów z Karaibów zdecydowanie przebija jedynkę i dwójkę. Akcja jeszcze bardziej spontaniczna a rola Deepa jeszcze wyraźniejsza. Dla tych którzy jeszcze nie oglądali nie będę zdradzał szczegułów! Film naprawde świetny bynajmniej mnie sie bardzo podobał. Jeszcze raz POLECAM!
Zna i dlatego tak napisał. Bo on raczej nie lubi i nie ogląda świetnych filmów, tylko jakieś szmiry z klasy Z. A ten tu nagle mu się spodobał.
Stary ale to ciebie może być żal. Koleś z czystym(zapewne :)) sumieniem chiał zobaczyć ilu się na ten dowcip nabierze. Czysta prowokacja nic więcej ale mnie bawią odpowiedzi innych na takie fajne tematy :)).
Brawo dla założyciela tematu kolejny raz ktoś połyka haczyk.
Z drugiej strony ubolewam nad tym że tylu frajerów mamy w tym kraju poprostu zal.pl
spierniczam za granice :P
Widziałem ten temat jak było 0 odpowiedzi, pomyślałem że też nie odpisze bo o to kolesiowi chodzi, ale skoro już 5 odpowiedzi to napisze coś... JEŻELI WIDZI KTOŚ PODOBNE TEMATY TO NIECH NIE ODPISUJE !!!
Co za ludzie. Tak chłopczyku znam znaczenie słowa bynajmniej. A ty wiesz co znaczy BTW? Jesli rozumiesz skrot i nawewt wiesz jak napisac pelna forme "By the way" to przetlumacz co to znaczy. Koles miazdzysz. Zauwazylem ze kilku z was naprawde ma jeszcze pustki w glowce. Ale powiem wam 2 rzeczy. Po 1 moj temat okazal sie zwykla prowokacja jak to juz jeden kolega zauwazyl :) Potwierdza to ze ludzie tacy jak wy nabieraja sie na tego typu temaciki. zal.pl dobrze fsformuowane :) Druga sprawa. Pewnie malo kto z was wie ze 3 czesc Piratow zostala nagrana rownoczesnie z 2 poniewaz rezyser obawial sie ze Deep moze odmowic roli w 3 czesci gdyz podczas krecenia dwojki juz mu odpierdalalo. Majac naprawde powazne wtyki mozna obejzec Wersje Alfa Piratow z Karaibow 3.
P.S. Pozdrawiam naiwniakow :)
Mistrzu, strasznie się sadzisz i gadasz jakbyś pozjadał wszystkie rozumy, a
poza tym po co zakładasz taki głupi temat? Prowokacja? Bardzo dziecinne i niepotrzebne.
hehe wiadomo ze nie obejżałes wiem wiem że to jest podpucha ;) ale i bez oglądania jestem pewna ze to bedzie zaje**bisty film ;) nie moge sie doczekac premiery :D jak chyba wielu fanów tego filmu ;] pozdrawiam fanów P.O.T.C :D
Wojtus zniszczyles mnie. Sorry nie wiem co napisac. Jestes poprostu najwspanialszy. Tak masz racje moja babcia mnie uczyla obslugiwac kompa. Zastanawiam sie tylko skad wiesz? Domysly. Ahh ta kobieca intuicja... bo chyba jestes tranzwestyta? Wspolczuje :)
P.S. (dla wojtusia czyt. "Post Scriptum" [ czytając to wymaciaj literke "K" zamiast "C" ]) Dziecko drogie nie osmieszaj mnie wiecej przy uzytkownikach swoimi tekstami sprzed 10 lat ok? Osmieszasz sam siebie ;)
a myślałem ze sie ludzi opanuja i nie będą komentować takich głupot z oburzeniem:P