Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399328
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

http://www.youtube.com/watch?v=6osGxyCSHJw [www.youtube.com/watch?v...]
Jest to oczywiście fanowski a nie oficjalny trailer. Składa się w wiekrzości z scen z 1 i 2 części filmu. Ale w ostatnich 15 sekundach tego trailera są scenki które prawdopodobnie pochodzą z część trzeciej. Co o tym myślicie?
Zapraszam do mnie. Można tam obejrzeć moje filmiki i rysunki a także wziąść udział w konkursie

ocenił(a) film na 8
JaszczurXP

jeżeli chodzi ci o Yun-Fat Chowa to ten urywek jest chyba z przyczajonego tygrysa o ile pamiętam a swoją drogą to niewie ktos kiedy mozna sie spodziewa jakegoś prawdziwego zwiastuna ? ;)

ocenił(a) film na 3
bratrunks

Ja pierwszy zwiastun Skrzyni Umarlak widziałem w marcu.Premiera filmu była w lipcu czyli jeżeli premiera tzeciej części to maj więc zwaistin powinien sie pojawić w styczniu/lutym
Pozdrowionka i zapraszam do mnie.

JaszczurXP

Ja juz nie moge się doczekac zwiastunu :) :P !

ocenił(a) film na 10
JaszczurXP

Zwiastun jest zrobiony bez urywkow z piratow 3 wiem bo widzialem wszystkie filmy ,ktorych byly urywki a tym barziej rozsmieszyl mnie moment gdy statek plynie na morzu a dalej nie ma nic tylko wrota a to fragment z BAJKI Sinbad i legenda siedmiu morz tworca mnie rozsmieszyl do bolu narx.

ocenił(a) film na 10
Konrii3

Zgadzam sie z poprzednikiem, ten fragment z przepascia na koncu swiata jest z bajki "Sindbad: Legenda Siedmiu Morz". Jednak mam watpliwosci co do scenki z konmi. Jakosc obrazu byla kiepska, ale nie przypominam sobie podobnej (moze to ci chinczycy lub japonczycy, no wiecie w koncu na kilku fotkach widzialam Jack'a w stroju samuraja). ;P

TheCloudEater

A czy to z końmi to nie było z "Mumii" lub "Mumia Powraca" ?