wiadomo, że jedynka, może nie jest aż tak efektowna jak inne części, ale zdecydowanie moja ulubiona. Zresztą o czym my tu mówimy wszystkie 3 znakomite ;)
zdecydowanie 1 jakaś taka przyjemniejsza była za to gra Deppa!! REWELACJA! Te jego płynące ruchy!!! Pięknie!!!
Uważam, że wszystkie były rewelacyjne, ale jeśli już muszę wybierać to stawiam na 3 .
Wszystkie części kocham, ale wybieram 3 ( chociaż 2 była najśmieszniejsza :> ) .
Jak dla mnie tylko 1-ka. Piraci są bardziej nieprzewidywalni. A deep wydaje się lepszy.
Jak na razie w odpowiedzi na Twoje pytanie większość osób odpowiedziała, że najlepsza była trzecia część. Ja osobiście, gdybym musiał wybierać, postawiłbym ją na ostatnim miejscu, ale według mnie wszystkie części zasługują na ocenę 10/10 i prezentują prawie taki sam poziom. Genialna seria i mam nadzieję, że planowana kontynuacja nie zburzy jej ogólnego obrazu.
Zdecydowanie 2. Skrzynia Umarlaka miałą niesamowity sentyment. Nastepnie częśc 1 była bardzo dobra. I na końcu 3, która bardzo mnie zawiodła
Bezsprzecznie część pierwsza. Druga była całkiem fajna ale to już nie to a
trzecia, no cóż pół filmu się nudziłem. Morał jest taki, pierwsza część
zawsze jest najlepsza (no może są wyjątki).
Mi najbardziej podoba sie "Na Krancu Swiata", zaraz potem "Skrzynia Umarlaka", i na koncu "Klatwa Czarnej Perly". Ale i tak jest to najlepsza trylogia jaka widzial swiat i mam ja oceniona 10/10, w ulubionych i dumnie posiadam 2-plytowe edycje wszystkich czesci.
i właśnie moim zdaniem piraci z karaibów są wyjątkiem bo 2 część jest najlepsza, najwięcej się dzieje, dużo akcji, efektów i Jack zagrał według mnie nawet lepiej niż w 1. 1 też dobra ale już 9/10, a 3 no wydaje mi się że najsłabsza, może dlatego że zbytnio napaliłem się trailerem
U mnie na pierwszym miejscu jest "Skrzynia Umarlaka", potem "Na krańcu świata" i na końcu "Klątwa Czarnej Perły"
Jedynka była najlepsza. Oglądałam ją kilka razy i nigdy mnie nie nudziła (chociaż wielkim fanem Piratów nie jestem). Dwójka była chyba najgorsza, a trójka tak po środku (dziś obejrzałam, super wypadł Bloom w tej opasce ;).
Według mnie najlepsza jest Klątwa Czarnej Perły, potem Na Krańcu świata.
Skrzynia umarlaka wypadła najsłabiej, ale też miło się ogląda
Ja kocham wszystkie części i mam problem z wybraniem ulubionej. Po
zastanowieniu Klątwa Czarnej Perły na równi z Skrzynią Umarlaka, potem Na
Krańcu Świata.
1 najlepsza, miała w sobie to "coś" .. fajnie się to oglądało.. 2 była też bardzo fajna, choć trochę gorsza, ale 3 to dla mnie najgorsza część, a zwłaszcza końcówka .. ale i tak wszystkie 10/10 ;p
1 była pewnego rodzaju objawieniem. 2 i 3 kręcona razem to przykład skoku na kasę, bez dokładnego przemyślenia scenariusza.
Jedynka ma u mnie 9, 2 - 8, a 3 -7
Wszystkie trzy części były dla rewelacyjne. Z chęcią oglądam całą trylogie jeszcze raz ;), nie mogę doczekać się kolejnej części.
gdyby nie johnny ten film to było by DNO ale wedlug mnie najlepsza jest 1 część
Jak dla mnie najlepsza była 2 część, a 1 na równi z 3. Ale wszystkie 3 są świetne i z niecierpliwością czekam juz na 4 część. Zapowiada się ciekawie...