Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399343
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Powiedzmy tak. Kolejny Podobny temat. Grievous zaraz sie wkurzy!!:D :P
No ale nie wazne.
Przeczytałam własnie że Amerykańska premiera zwiastunu POTC AWE przewidywana jest na 19 mara
http://hollywood.blog.nl/hollywood_buzz/2007/02/28/exclusief-pirates-3-trailer-1 9-maart-in-premi-re

przy okazji jeżeli jest ktoś tak okropnie zmęzony czekaniem na ten zwiastun jak ja...to prosze o wpis pod tym postem
dziekuję za uwage:D :D :P

Cpt_Pchelka

okey teraz muszę sie poprawić...takie są skutki szybkiego pisania na klawiaturze..
1. 19 marca -nie mara
2. Zmęczony a nie zmezony :D
No to by było na tyle buźka:D

Cpt_Pchelka

GRIEVOUS ZŁY! GRIEVOUS ZABIJAĆ ! xD Jestem zmęczony czekaniem xD A kto nie jest ? Zwiastun 19 marca ? A jedzie mi tu czołg ?

Grievous

Tak dwa ....
aaaaa...kryc sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!
GRIEVOUS ATAKUJE!
Kurcze z tego mozna by zrobic niezły film......"O oczekiwaniu na zwiastun-wzloty i upadki uzytkowników"
mozna powymyslac też inne podtytuły naprzykład "Zemsta Grievousa"

Cpt_Pchelka

Trailer Wars Episode 194284274264 ; Revenge of the Grievous xD

Grievous

hmm...ciekawe....

Cpt_Pchelka

dość!! trailer ma być w pierwszej połowie marca. Ja tak mówię!!
i tak ma być!!!!!!!!!!!!!!!!

a przynajmniej mam taką cichą nadzieję...

ocenił(a) film na 10
Liriel_

Jeśli liczysz Pchełko na dużo wpisów, to wybrałaś właściwy temat. Kogo na tym forum nie wkurza brak zwiastuna!?! Mnie wkurza i to tak, że chodzę ciągle wściekła i ogólnie "nie da sie ze mną żyć" (lepiej nie wchodzic mi w drogę) ;P A tak wogóle, to już całkowicie wypadliśmy z Top-listy, wiecie?

Cpt_Pchelka

wiemy wiemy ...ja zdaje sobie sprawe...ale jakos mi to nie przeszkadza:D heh...:D
Co do mnie chodze jak struta i też miałam nadzieję że TRAILER będzie w I połowie marca....a tu wszystko wskazuje na drugą:(:/ ...

Cpt_Pchelka

Ja gdzies czytalam ze zwiastun ma byc 4 marca... ale bardziej prawdopodobny jest ten 19... nistety :(
Jestem z Wami... :*

nicole_b

A ja gdzieś czytałem że zwiastuna ni będzie xD

Grievous

gdzie??

Cpt_Pchelka

Grievous wiezysz że nie bedzie zwiastunu?? ekhem...z tego co mnie sie wydaje..to do każdego filmu jest//...

Cpt_Pchelka

no do kazdego filmu jest zwistun ale piraci to zmienia oni beda oryginalni i nie dadza zwiastunu o tak!

Piratka_2

z pewnoscia przyniosloby im to ogromna slawe wsrod pesymistycznie nastawionych do nich FANOW

Cpt_Pchelka

Ja także podpisuje się. Czekanie na zwiastun też mnie wykańcza... psychicznie. chciałabym wierzyć, że bedzie 19 marca, ale jakoś nie moge... Dobra już nie kracze! :D niech bedzie w połowie marca! bo sie zdenerwuje ;PP

Cpt_Pchelka

http://www.wordplayer.com/forums/movies/index.cgi?read=95279
nie wiem czy dobrze ztego zrozumiałam ale Trailer jest juz ukonczony ....
teraz czeka na wprowadzenie być może w 1 albo 2 tygodniu marca...jak coś źle zrozumiałam to prosze o poprawienie mnie i jak ktoś może niech przetłumaczy to na anglika!:D Z góry dzieks:D

Cpt_Pchelka

tfffu ja cos pisze nikt mnie nie poprawia przetłumaczyć na polski..przeciez po angielsku już mam..hahah

Cpt_Pchelka

Super w koncu go skonczyli teraz wystarczy tylko czekac, wydaje mi sie, ze dobrze zrozumialas Pchelko ;)

Harl

O ile dobrze zrozumiałem :

- tytuł nie brzmi "At Wolds End" tylko "At World's End"
- Zwiastun został już ukończony i powinien pojawić się w pierwszych 2 tygodniach Marca ...

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

Też jestem zmęczona... Ale cały czas mam nadzieję. W końcu nadzieja umiera ostatnia. ;-D

ocenił(a) film na 10
Cpt_Pchelka

AAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Ale się cieszę !!!! Czekam na ten zwiastu i czekam! a poprzednie tematy o nim zablokowane:(

ocenił(a) film na 10
agunita1

A ja czekam, żebyście takie idiotyczne tematy przestali wstawiać, i żeby nastała "Zemsta Greuviusa" <sorry jak źle napisałam...>

Smeagol_jest_OK

Już nikt takich tematów nie zakłada bo zwiastun się już pojawił ... teraz tylko pojawiają się durne tematy typu "kto z kim i na czym" ...

Cpt_Pchelka

to jest stary temat nie wiem kto go znowu wyciągnął...na prowadzenie