Na zwiastunie nie pokazał się ani razu. No wiem, że na zwiastunie nie musi być wszystkiego, ale Kraken to jedna z... głównych "atrakcji" :) A może go jakoś pokonali?
No,ciekawe... Też zauważyłem że go nie ma na zwiastunie, ale myślę że się jednak pojawi :)
kto wie? a jeśli ta scena gdzie widać kogoś (albo Jacka albo kogoś ineego jako tego kogoś w wodorostach czy czymś tam (chodzi o scene gdzie niby jest Grant)) to możliwe ze to jest w Krakenie więc... jest on tylko od środka:P
Powinien się pojawić, bo trzeba zobaczyć, jakim sposobem Jack wydostanie się z jego wnętrza ;)
Bo gra jest połaczeniem Dead Man's Chest i At World's end a że przeszłam tę grę i wiem co i jak to mogłabym tu elaborat napisać na ten temat.W każdym razie to co jest w klipie do gry to jest z całą pewnością walka z Krakenem z Dead Man's Chest i nie ma nic wspólnego z AWE.Pozdrawiam
No ja słyszałam, ze Kraken sobie kopnie macką w kalendarz i uschnie na jakiejś wyspie gdzie znajdzie go Jack, Barbossa i reszta załogi. Nie wiem, czy tak będzie, bo wersji było już tyle, ze niewiadomo w co wierzyć :).
No tak to jest ciekawe ale jeszcze ciekawsze jest to: co to za postać która ma głowę Mureny czy węża morskiego - widać to w ostanim klipie "Maelstorm". Czy tą zdolność ma któraś postać z załogi Jonesa czy jest to jakaś nowa? W sumie na szkicach było wiele nowych posatci na Latającym Holendrze...
Jeśli idzie o grę to w grze występują te postaci o których piszesz.Tak samo mnie ciekawi czy podobnie jak w grze w filmie w Davy Jones Locker występują te słodkie krwiożercze zombiaczki^^
A no Jane Słonko^^ się nie mylisz.Tak samo jak nie myli się reszta mówiąca o trupie Krakena...a miejsce w którym on będzie to....hehe nie powiem wam bo za dużo chcecie wiedzieć^^
W albumie na naklejki pisało że załoga pójdzie po wode na jakąś wyspe i ma tam znaleźć martwego Krakena .
A ja se tak mysle, ze krakena musial zabic Jack zaraz po tym jak wskoczyl do jego wnetrza. Pewnie zabil go od srodka, a potem sie wydostal z niego i rozpoczal nowa przygode w trzeciej czesci.
Prawda, w zwiastunie go nie ma ale...dowiedziałam się osobiście od Jacka ;) że niestety Kraken zginie :(
Jack i załoga znajdą go martwego na jakieś wyspie. Tylko dokładnie ni wiem na jakiej i w ogóle...
Jeśli tam gdzie w grze go znaleźli to się uśmiejecie gwarantuję:D Wysoka cena za Perełkę i Sparrowa :D