Hej zwastunu piratów 3 już nie ma nawet na youtube. Więc praktycznie nigdzie go nie znajdziemy wniosek taki że trzeba czekać do jutra i po 6 będzie pozdrówka.
Ale będzie warto...Specjalnie wstanę punkt6 żeby ich zobaczyć i USŁYSZEĆ (czytaj Jacka) :)
Szkoda, wielka szkoda, bo miałam nadzieję, obejrzeć go sobie jeszcze dzisiaj co najmniej 10 razy ;P Ale prawdziwym pocieszeniem jest to ze nie trzeba długo czekać ;P
Zapraszam na mojego bloga. Akurat rano zrobiłem wolny temat pogadamy se no to do zobaczenia na moim blogu
Pomogę wam z racji mojej dobrej woli, aby więcej komentarzy tego typu się nie pojawiało:
Jeżeli klikniecie w zakładkę "odpowiedz" przy zablokowanym poście, to pojawi się cała jego treść ( z linkiem włącznie).
Pozdrawiam.
Ciekawe czy jeszcze będzie lepszy zwiastun piratów 3 ale wątpie no ale zobaczymy.
Nawet dobrze, że nie ma. Nie będzie mnie korciło żeby zobaczyc :) (zdecydowałem, że bede czekac do wersji po angielsku i w lepszej jakości) :)))
Jakość nie była najgorsza, tylko język rosyjski brzmi dziwnie - lepiej będzie w oryginale...
Rosyjski był większym problemem :) Nie chcialem zepsuc sobie calej przyjemnosci :)
PS. Sorry za zmine tematu, ale jak dodac zdjecie do tematu na swojej stronie filmwebowej?
Żeby dodać zdjęcie: klikasz "dodaj nowe zdjęcie", później "przeglądaj", zaznacz zdjęcie które chcesz umieścić i kliknij "otwórz", następnie kliknij "upload" - po załadowaniu wybierz zdjęcie. Acha, u góry możesz wpisać tytuł. Powodzenia!
Żeby dodać zdjęcie: klikasz "dodaj nowe zdjęcie", później "przeglądaj", zaznacz zdjęcie które chcesz umieścić i kliknij "otwórz", następnie kliknij "upload" - po załadowaniu wybierz zdjęcie. Acha, u góry możesz wpisać tytuł. Powodzenia!
Noooooooo..... Tym bardziej dzięki. Jestem pod wrażeniem................. Nieznikający Geoffrey nie przeszkadza.
Cudownie :)
A już za 12h 14 min będę się cieszyć niesamowitym jak zawsze głosem Jacka Sparrowa(Deppa)
Ach nie mogę się doczekać! i Wstanę o SZÓSTEJ rano ... xD
hmm o 6 rano już bedzie?? jak tak to na jakiej sronce?? chyba szósta to troche za wcześnie:D
W takim razie musiałeś oglądać jakiś zupełnie inny trailer, bo tamtego o którym mówiliśmy nie ma od rana.....
Cudnie. Już nie ma żadnego. Były chyba trzy na jutubie: ten rosyjski, mój z napisami polskimi i mój z napisami angielskimi...
Były...
było pytanie gdzie będzie zwiastun o szóstej.
Będzie on na oficjalnej stronie trójki:
http://disney.go.com/disneypictures/pirates/atworldsend/
i wcale nie za wcześnie- w stanach koło 20(albo 22?)
czyli u nas o szóstej- różnica czasu :(
to juz sie smieszne robi ze nawet zwiastunom robia jakies "premiery". szkoda ze przed ta data nie puszczali go odplatnie...