Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399346
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

PRZEPRASZAM, ZE ZAŁOŻYŁAM TEN TEMAT ALE JUŻ NIE MOGE WYTRZYMAC!! JUTRO IDĘ Z MOJĄ PRZYJACIÓLKĄ NA PRZEDPREMIEROWY POKAZ PIRATÓW Z KARAIBÓW 3: NA KRAŃCU ŚWIATA W CINEMACITY W MANUFAKTURZE W ŁODZI!! I MUSIAŁAM O TYM GDZIES NAPISAC!! A KTO MNIE ZROZUMIE JAK NIE WY- FANI TEGO FILMU;);)

POZDRAWIAM, PODEKSCYTOWANA!!

ocenił(a) film na 8
domarka

A ja mam taki problem, ugadałem się ze znajomymi na sobotę na piratów, ale jakoś nie mogę wytrzymać, a jutro przed-premiera w wawie.
2 razy iść ??

ocenił(a) film na 10
andrew80

no jak tak ide własnie, jutro a przedpremiere, a w sobote drugi raz. Nie wszyscy moi znajomi mogli jutro... i tak jakoś mnie nawówili zeby jeszcze drugi raz z nimi iść

ocenił(a) film na 8
andrew80

ja mam tak samo<beczy> chciałam isc w piątek, ale ejdna z moich koleżanek wyjeżdza, no i będzie dopiero w sobotę... a bym sobie poszła tak na trochę po 20 w piątek i byłoby bosko..:(
a tak to idę na 17 w sobotę:( beznadzieja, chyba lepiej byłoby gdyby było trochę ciemniej. poszłabym 2 razy, ale szkoda mi kasy, zresztą wolę pójśc teraz i tak po miesiącu, bo pewnie nadal będą w kinach.

martini215

ja chcialam isc jutro ale nie moge. I ide w piatek na 20 do kieleckiego kinoplexu:)

ocenił(a) film na 8
martini215

Ja też ide 2 razy. Pierwszy jutro na przedpremiere do cinema-city Krewetka w Gdański a drugi raz w sobotę :D

ocenił(a) film na 8
sweetka

też jestem z Gdańska, ale ide do multikina:P
mogłabyś napisać jak wrócisz, czy dawali plakaty?

ocenił(a) film na 9
domarka

Domarka jesteś z Łodzi? :D:D
Też miałam iśc na ten pokaz, ale moja kumpela nie mogła i idę dopiero w piatek:(

CzarnaKrwinka

Ja ide 3 razy niezaleznie czy film mi sie spodoba czy nie ( a pewnie spodoba:P)

ocenił(a) film na 7
Hermioneczka

KEmposo- tak jestem z Łodzi;)...ty też?? hehe^^ szkoda, że nie idziesz dzisiaj to może byśmy się spiknęły;)...no cóż ja już nie mogę się doczekac...możliwe że też pójdę 2 razy bo moja klasa planuje iść na to do kina tylko, że oni to pewnie pójdą jakos tak ze 2 tygodnie po premierze a ja bym tyle czasu nie wytrzymała;)...ja i moja przyjaciólka normalnie już wytrzymać nie możemy:P!!

ocenił(a) film na 9
domarka

heheh, ja się już jutra doczekać nie mogę po prostu;)
heh, ja pewnie też 2 razy pójdę,jak mi się spodoba:D

CzarnaKrwinka

Doładowywujcie konta ludzi odpowiedzialnych za to "dzieło"... Najlepiej jeszcze potem kupcie film na DVD, a nie będziecie go ściągac... "fanki" J. Deppa... oglądałyście chociażby inne filmy z Johnnym?? Mówię np. o "Dead Man"... Pewnie gdyby był tak samo rozsławione i banalne do odbioru to byście wiedziały... Szkoda, że Wasz intelekt pozwala Wam zrozumiec tylko coś na poziomie "Piratów"... Pozdrawiam

P.S. Dedykuję ten post do "fanatycznych fanek" 'Dżoniego Dipa' (tak w ogóle to nauczcie się, że czyta się to "Dep"). Niedługo znowu wejdzie jakiś bezsensowny film to znajdziecie sobie nowego bożyszcze nastolatek... "Yo ho!"

ocenił(a) film na 7
domarka

W sumie ja też nie mogę sie doczekać. Ale nie idę odrazu po premierze, bo za dużu ludu z kinach.
Pójdę sobie z koleżanką za tydzień do kinopleku w Kielcach xD.
Może się troche luźniej zrobi.

Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 10
Lellandra

hmm ja też sie doczekać nie mogę ale nie mam z kim iść i musze sama :(:( chyba se pójde do Heliosa w przyszłym tyg :(:( NIE WYTRZYMAM!!!!