Jestem ciekawa czy 3 czesć jest dobra czy zła, bo ludzie mówią różnie:) Jak ktoś już był to miech mi powie:)
Nie można poczytac tematów?
Nie dość że zrobił się tu taki zamet, że posty dodawane są z częstotliwością 475673564251435213 na minutę, to jeszcze jest mnóstwo niepotrzebnych tematów (jak ten).
No ja ci nie powiem, bo tez się dopiero wybieram, ale mam nadzieje ze bedzie równie dobra jak poprzednie części...:D
Późno zobaczyłam twój temat ale ja już byłam i jak dla mnie jest boskaaaa!!!!!!!! Tak właściwie chyba 1 i druga część mi sie bardziej podobały ale tylko trochee ale i tak wszystkie dla mnie są boskie :D:D:D Polecam książki "Piraci z Karaibów" :D:D:D Są 2 części narazie :D:D:D Ja je przeczytałam w jeden dzień :D:D:D Teraz tylko czekam na 3 część książki i na 4 część filmu :D:D:D
Na krańcu świata ten film to nieporozumienie. Dobrze radze nie idź na ten film. Ściągnij z netu!! ja dałam filmowi 4/10 i dalej się zastanawiam czy może za wysoką dałam ocene!!?? Oglądałam film dwa razy. Raz w kinie i w domu. Już ściągłam z netu:D i widziałam;) Film nie jest rewelacyjny. Piraci skończyli się na Klątwie Czarnej Perły;( Iza co za książki Piraci z Karaibów?? Nie słyszałam nic o tym:| Mogłabyś mi przybliżyć z deka co to za książki??:D Pozdrawiam