Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399452
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Jestem ciekawa czy 3 czesć jest dobra czy zła, bo ludzie mówią różnie:) Jak ktoś już był to miech mi powie:)

KarykaturA

Nie można poczytac tematów?
Nie dość że zrobił się tu taki zamet, że posty dodawane są z częstotliwością 475673564251435213 na minutę, to jeszcze jest mnóstwo niepotrzebnych tematów (jak ten).

ocenił(a) film na 8
KarykaturA

No ja ci nie powiem, bo tez się dopiero wybieram, ale mam nadzieje ze bedzie równie dobra jak poprzednie części...:D

KarykaturA

Od dwójki jest lepsza- przynajmniej dla mnie:)

ocenił(a) film na 10
KarykaturA

Późno zobaczyłam twój temat ale ja już byłam i jak dla mnie jest boskaaaa!!!!!!!! Tak właściwie chyba 1 i druga część mi sie bardziej podobały ale tylko trochee ale i tak wszystkie dla mnie są boskie :D:D:D Polecam książki "Piraci z Karaibów" :D:D:D Są 2 części narazie :D:D:D Ja je przeczytałam w jeden dzień :D:D:D Teraz tylko czekam na 3 część książki i na 4 część filmu :D:D:D

ocenił(a) film na 8
PajotynQ

Na krańcu świata ten film to nieporozumienie. Dobrze radze nie idź na ten film. Ściągnij z netu!! ja dałam filmowi 4/10 i dalej się zastanawiam czy może za wysoką dałam ocene!!?? Oglądałam film dwa razy. Raz w kinie i w domu. Już ściągłam z netu:D i widziałam;) Film nie jest rewelacyjny. Piraci skończyli się na Klątwie Czarnej Perły;( Iza co za książki Piraci z Karaibów?? Nie słyszałam nic o tym:| Mogłabyś mi przybliżyć z deka co to za książki??:D Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
_Anusia_

jedna książka kosztuje 14.90 :) Kupiłam je w Empicu :D:D No to jest coś takiego jak film tylko w książce i jak ktoś pamięta cały film to czytając książke ma przygody przed oczami :D:D Po prostu bomba :D:D Polecam :)