Jack Sparrow-najsłynniejszy pirat! ciekawe czy zobaczymy czwarta cześc jego poczynan??
Depp powiedział ze z chęcią zagra w 4 a nawet 5 części aby tylko scenariusz był ciekawy.
A ja sądziłam, że Piraci z Karaibów to trylogia (a jak wiadomo trylogia ma trzy części)... przecież przygody Jacka Sparrowa nie mogą trwać w nieskończoność.
kolejne częsci to już bedzie naciąganka..
ej no ludzie dajcie Deppowi troche odpocząc.
Za pare lat jak "byc może" powstanie jakiś fajny sequelik Piratów z dobrym ,ciekawym scenariuszem!:D to kto wie chyba sie skusze!:D :D
Ja jestem za częścią czwartą...ale za kilka lat!:D
Wszystko dobre, co się dobrze kończy i nie trwa w nieskończoność! Ile można eksploatować piratów z Karaibów? Nie róbmy z tego serialowej ciągótki, bo możemy nabawić się niestrawności. Ja też jestem za tym, żeby filmów o jacku było więcej niż 3, ale wolę się nie przekonywać, że aktorzy i scenarzyści to też ludzie i przychodzi moment, kiedy wyczerpuje się inwencja i gaśnie zapał. Lepiej sobie pofantazjować, co by było gdyby była czwarta część, niż patrzeć jak ulubieni twórcy silą się na oryginalność, a wychodzi im lepiej nie mówić co.
Szczerze, po obejrzeniu zwiastuna do trzeciej części, nie mam pojęcia, o czym można by zrobić czwartą część. Pamiętać trzeba, że, aby film utrzymał klasę, każda kolejna część powinna wnosić coś nowego. A nie wiem, co nowego można by stworzyć, bo i fabuła jest już kompletna i zmierzająca do zakończenia wielu wątków, i efekty specjalne są najwyższej próby. Może lepiej tego nie psuć?