Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Pirates of the Caribbean: At World's End
2007
7,7 399 tys. ocen
7,7 10 1 399318
6,3 43 krytyków
Piraci z Karaibów: Na krańcu świata
powrót do forum filmu Piraci z Karaibów: Na krańcu świata

Gdzieś przeczytałam, że mają być razem. Proszę tylko nie to! Elizabeth ma być z Bloom'em! Jeżeli Jack się z niż zwiąże film straci swój urok i czar... w ogóle jak to brzmi. Wielki kapitan Czarnej Perły żonaty? Nie, nie, nie... to nie może być!
Tak nawiasem mówiąc to jestem troche zazdrosna o filmowe pocałunki Deppa z Keirą... ;)

Darth_Sylas

hehe:P ja tez nie chce zeby byli razem bo nie wiem czemu...:P
ale do Jacka najbardziej pasuje samotnosc:D zaluje ze to jest trylogia...:( mogloby byc wiecej tych czesci;)

ocenił(a) film na 7
Springol

A ja nie chce żeby ona była z Willem ani z Jackiem, dla mnie mogą ją nawet zabić, będzie bardziej dramatycznie a jakieś ofiary zawsze są :)

ocenił(a) film na 6
paula_31

hmm śmierc Elizabeth byłaby ciekawą sprawą... tylko ze niestety producenci nie odważyliby się na taki krok

użytkownik usunięty
Springol

ja tam nie chce, żeby ona byla z willem, bo on na nia nie zasługuje, z kolei nie chce, żeby byla z Jackiem, bo ona nie zasluguje na niego :P.
Jak juz z kims ma byc, to z tym willem-lalusiem, w sumie ona u jego boku tez sie taka robii, i w gruncie rzeczy jest dobrze :P

Darth_Sylas

Hahaah.. a ja się bede cieszyć że Jack będzie z Elizabeth bo ich lubie a Willa nie.....HURRRAAA!! I na pewno zrobią 4 część i w niej Elizabeth zginie i Jack znowu będzie sam ... :(

ocenił(a) film na 8
Darth_Sylas

A ja mysle ze ona jest stara erotomanka ktora puszcza sie z jednym i drugim! A w trzeciej czesci okaze sie ze stwarza trojkacik:) I wszyscy beda happy!

ocenił(a) film na 8
BURZUM

Ona mogłaby byc z Barbossą albo lepiej z Jonesem żeby uleczyc jego złamane serce (chociaż wydawało mi się że jest całe;)).
Willa tylko troszkę lubię,jak dla mnie jest zbyt porządny i zarozumiały...ale przystojny całkiem
Może Elizabeth (bo oni na bank bedą razem) utrze mu trochę nosa i go wychowa... Zgadzam się z poprzednikami że zakochany Jack to nie jest już nasz Jack... Poza tym mogłby miec opuchniętą twarz bo pewnie co chwilę dostawałby z liscia=D

ocenił(a) film na 8
BURZUM

Ona mogłaby byc z Barbossą albo lepiej z Jonesem żeby uleczyc jego złamane serce (chociaż wydawało mi się że jest całe;)).
Willa tylko troszkę lubię,jak dla mnie jest zbyt porządny i zarozumiały...ale przystojny całkiem
Może Elizabeth (bo oni na bank bedą razem) utrze mu trochę nosa i go wychowa... Zgadzam się z poprzednikami że zakochany Jack to nie jest już nasz Jack... Poza tym mogłby miec opuchniętą twarz bo pewnie co chwilę dostawałby z liscia=D

ocenił(a) film na 8
Darth_Sylas

W końcu udało mi się wybrać na ten film :-) Prawdę mówiąc to również jestem trochę zazdrosna, że Keira całuje się z Deppem. Jak dla mnie nie zasługuje :-P
Mimo wszystko uważam, że Elizabeth bedzie z Willem... Słyszałam, że istnieje możliwość nakręcenia kolejnych cześci, ale kto wie.